Tre danskere er klar til British GT

Foto: British GT

Der er tale om en lille dansk tilbagegang, når engelske Oulton Park til april lægger asfalt til premieren på årets British GT-mesterskab. Jan Jønck er nemlig ikke på den ellers rekordstore liste over teams og kørere til årets sæson. Ikke mindre end 38 biler ventes til start i det kombinerede GT3- og GT4-felt i det engelske.

De tre øvrige danskere, der også kørte British GT i fjor, har alle fået genvalg – og alle kører i år for Aston Martin i forskellige teams. Der er tale om Nicki Thiim, som fortsætter samarbejdet med TF Sport – med hvem, han i øvrigt scorede en samlet tredjeplads i kørernes mesterskab.

Marco Sørensen fortsætter også i det britiske mesterskab, men har skiftet team. I stedet for TF Sport tørner nordjyden i denne sæson ud for Beechdean AMR, som forleden kunne præsentere farverne på årets racer. Den skal Marco Sørensen i øvrigt dele i British GT med Andrew Howard, der er medstifter af isfirmaet Beechdean Ice Cream og teamchef for Beechdean AMR.

British GT er i øvrigt langt fra den eneste opgave, som Andrew Howards team har i denne sæson – i år er teamet også at finde i ELMS og Le Mans Cup for første gang.

Isproducent, teamchef og racerkører Andrew Howard får i år Marco Sørensen som holdkammerat hos Beechdean AMR. Foto: Beechdean AMR via Twitter.

Ny bil og team til Matthiesen


Patrik Matthiesen er også at finde i British GT igen, men til i år bliver det i en Aston Martin i seriens GT4-klasse. Skiftet fra HHC Motorsport til Optimum Motorsport blev annonceret den 28. februar, og det kan du læse mere om herunder.

Patrik Matthiesen klar til British GT4 for britisk vinderteam

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: