Tysk TCR-mester klar til comeback til dansk asfalt

Foto: Outzen Motorsport & Team Engstler/GruppeC

Martin Andersen vender for to løb tilbage til der, hvor hele eventyret med standardvogne begyndte – til TCR Denmark.

Den forsvarende mester i ADAC TCR Germany har skrevet under med fynske Outzen Motorsport for de kommende to løb i serien og gør derfor comeback til TCR Denmark, som Martin Andersen vandt sølvet i, da serien kørte sin første sæson i 2020.

Ved de to kommende løb, Grand Prix Danmark på Jyllandsringen og Nightrace på Padborg Park er viborgenseren klar til at tørne ud for Outzen Motorsport i ganske velkendt materiel, for helt som i den danske sølv-sæson i 2020 bliver det i en Hyundai i30N TCR. Den første test er kørt, og det var med et godt indtryk som resultat:

– Jeg er spændt på at komme tilbage. Vi havde en god test på Jyllandsringen tidligere i denne uge, og jeg ser frem til at køre lidt herhjemme igen, forklarer Martin Andersen. Den forsvarende tyske TCR-mester ser også frem til et gensyn med det danske publikum:

– Det er efterhånden længe siden jeg sådan for alvor har kørt foran det danske publikum, så at vi kan gøre det sammen med Outzen Motorsport til det, der i øvrigt er to af de største weekender i kalenderen, er en opgave, jeg ser frem til at sætte gang i, siger Martin Andersen.


Martin Andersen vandt 2022-udgaven af TCR Germany – og nu er han tilbage i kendt TCR-materiel. Med Outzen Motorsport kører viborgenseren Hyundai i30N TCR.  – Foto: Gruppe C Photography

Fynsk begejstring

I Outzen Motorsport deles begejstringen. Teamet var i fjor med i TCR Denmark, og gør nu comeback til de to weekender. Det betyder også, at der er helt fyldt i garagen hos Outzen Motorsport, som ledes af Michael Outzen:

– Jeg havde ét krav til at gå ind i TCR igen, og det var, at vi skulle være med hvor det brænder. Martin var et oplagt valg til at løse den opgave, for hans racing-DNA er bare så seriøst og inkarneret, som det snart kan blive. Så da han henvendte sig, var jeg egentlig ikke i tvivl. Vi skulle blot have formalia til at gå op, og vi har fået sat et virkelig stærkt hold, som jeg håber kan gøre en rigtig god figur, forklarer Michael Outzen.

Martin Andersen gør comeback til TCR Denmark ved Grand Prix Danmark på Jyllandsringen den 19-20. august, mens Night Race på Padborg Park køres den 16. september.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: