En daglig dosis mod corona – 24. marts 2020

Foto: Boxengasse

Coronavirussen har kastet Danmark ud i en hidtil uset situation, som alvorlig for både folkesundheden og vores økonomi. Mange er allerede sendt hjem fra deres arbejdspladser, og mange flere må forventes i løbet af de kommende uger at være henvist til midlertidig arbejdsløshed og uvished om fremtiden.

Motorsporten er også hårdt ramt med aflysninger på stribe. Indtil videre er vi ikke hårdt ramt i Danmark, men det er ikke usandsynligt at flere store motorsportsarrangementer må aflyses i den kommende tid.

Vi har på Boxengasse sat os for at bidrage med hvad vi kan i denne tid. Derfor vil vi i den kommende tid bringe en daglig artikel med links til timevis af indhold i form af videoklip, miniserier, magasiner, websites og andet, som kan bruges til at fordrive noget af ventetiden.

OBS: Har du selv tips til godt (og gratis) tidsfordriv til oktanhungrende motorsportsfans? Smid en kommentar i feltet under artiklen, så kan det være at dit tip kommer med én af de kommende dage.


Tirsdag d. 24. marts 2020


Godbidder fra Goodwood

Hvis du er til sportsvogne og racerbiler fra dengang hvor sex var sikkert og motorsport var farligt … så kender du allerede Goodwood. Den nedlagte flyveplads i Sydengland har siden slutningen af Anden Verdenskrig været brugt som racerbane. I 1966 blev det sidste store løb kørt på banen – indtil Lord March genoplivede traditionerne og skabte både Goodwood Revival og Festival of Speed.

Uanset hvad du er til, kan du finde godbidder, sammendrag og højdepunkter fra flere år på deres Youtube-kanal.

Goodwood Road & Racing på Youtube


iGP Manager – få styr på dit eget team

Når nu ingen andre må køre racerløb, så er her muligheden for helt selv at starte og styre dit eget team. iGP Manager har efterhånden en del år på bagen og har fået mange fine features. Det er gratis, men du kan tilkøbe forskellige ting for at gøre livet lettere.

Du kan også starte dit eget mesterskab og konkurrere mod venner og kollegaer – det er næsten det samme som socialt samvær … eller noget.

iGP Manager finder du her

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: