En daglig dosis mod corona – 22. marts 2020

Foto: Boxengasse

Coronavirussen har kastet Danmark ud i en hidtil uset situation, som alvorlig for både folkesundheden og vores økonomi. Mange er allerede sendt hjem fra deres arbejdspladser, og mange flere må forventes i løbet af de kommende uger at være henvist til midlertidig arbejdsløshed og uvished om fremtiden.

Motorsporten er også hårdt ramt med aflysninger på stribe. Indtil videre er vi ikke hårdt ramt i Danmark, men det er ikke usandsynligt at flere store motorsportsarrangementer må aflyses i den kommende tid.

Vi har på Boxengasse sat os for at bidrage med hvad vi kan i denne tid. Derfor vil vi i den kommende tid bringe en daglig artikel med links til timevis af indhold i form af videoklip, miniserier, magasiner, websites og andet, som kan bruges til at fordrive noget af ventetiden.

OBS: Har du selv tips til godt (og gratis) tidsfordriv til oktanhungrende motorsportsfans? Smid en kommentar i feltet under artiklen, så kan det være at dit tip kommer med én af de kommende dage.


Søndag d. 22. marts


Søndagsrengøring? Masser af video og inspiration hos Car Cleaning Guru

Hvis du er én af dem, som forbander vaskehallen og insisterer på at ungerne ifører sig en komplet beskyttelsesdragt inden de betræder gulvmåtterne, så er det her rendyrket kvalitetsindhold til dig. Nuvel, hvis du bare gerne vil lære mere om at vaske, polere og rengøre dit automobile vidunder, så kan det her også underholde en rum tid.

Du vil både finde videoer, hvor guruen polerer sin bil i sin kammerats dagligstue (Hvorfor? Tja, hvorfor ikke? Perfekt miljø til at polere bil i…), demonstrationer af hvor meget du kan udrette for bare 20 engelske sølvmønter – og en video, hvor han spiser et måltid direkte fra motorrummet i hans bil.

Car Cleaning Guru på Youtube


Fart, spænding og mudder – FIA World Rallycross

Det kan godt blive lidt trivielt at sidde og kigge ud af vinduet – hjemmearbejde eller ej. Hvis der er noget, som ikke er trivielt, så er det at se rallycross-eliten kaste sig ud i halsbrækkende manøvrer i +600 hestekræfters maskiner med firehjulstræk.

FIA World RX har heldigvis lagt alt indhold ud på deres Youtube-kanal … så det burde få humøret lidt i vejret!

FIA World Rallycross på Youtube


Brænd dæk af på telefonen

Det kræver en særlig balanceevne at få en driftingbil til at … drifte. I hvert fald hvis det skal være hurtigt, bredt og elegant. Det kan du selv efterligne i FR Legends, et nørdet og ganske veludført driftingspil til Android og iOS.

Alle de velkendte driftbiler er at finde i spillet, hvor du starter med et beskedent udvalg af biler og baner mens du tjener penge ved at træne og køre løb. Der er både solo-runs og, mere interessant, drift battles, hvor du lige som i virkeligheden konkurrerer mod en anden bil.

For nylig blev det også muligt at konkurrere mod andre levende mennesker over nettet. Det kan der godt ryge nogle timer med…

Hent FR Legends gratis her: Android | iOS

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: