En daglig dosis oktan mod corona – 18. marts 2020

Foto: Boxengasse

Coronavirussen har kastet Danmark ud i en hidtil uset situation, som alvorlig for både folkesundheden og vores økonomi. Mange er allerede sendt hjem fra deres arbejdspladser, og mange flere må forventes i løbet af de kommende uger at være henvist til midlertidig arbejdsløshed og uvished om fremtiden.

Motorsporten er også hårdt ramt med aflysninger på stribe. Indtil videre er vi ikke hårdt ramt i Danmark, men det er ikke usandsynligt at flere store motorsportsarrangementer må aflyses i den kommende tid.

Vi har på Boxengasse sat os for at bidrage med hvad vi kan i denne tid. Derfor vil vi i den kommende tid bringe en daglig artikel med links til timevis af indhold i form af videoklip, miniserier, magasiner, websites og andet, som kan bruges til at fordrive noget af ventetiden.

OBS: Har du selv tips til godt (og gratis) tidsfordriv til oktanhungrende motorsportsfans? Smid en kommentar i feltet under artiklen, så kan det være at dit tip kommer med én af de kommende dage.


Onsdag d. 18. marts 2020

Youtube: CarThrottle – En nørdet lavprisudgave af TopGear


Er der noget bedre end entusiastiske værter, der hverken har dyre vaner eller store tanker om sig selv? CarThrottle består af tre britiske gutter, der inderligt brænder for biler og eventyr. De udfordrer jævnligt hinanden til at finde en særlig bil på et utroligt lavt budget – eksempelvis har de for nylig ombygget en Opel/Vauxhall Omega til en australsk Ute…

CarThrottle på Youtube


GeekZone: Sådan laver du opsætning på din racerbil…

Nu har du fået to dage med rendyrket underholdning, så i dag får du lidt matematik og fysik til at holde hjernen i bevægelse. Da denne artikels forfatter for snart mange år siden kæmpede på de virtuelle racerbaner i Live For Speed, Nascar 2003 og lignende sims, var det med Senior Gripping som race engineer og setup guru. I et tilfælde af kedsomhed blev der skabt et minisite med teori, viden og tips til opsætning af racerbiler til fri afbenyttelse.

Det er ikke raketvidenskab står der et par steder i materialet. Men tag nu en god indånding før du klikker ind på siden og terper løs. For det første er siden i sit originale design, og for det andet er der en del tabeller, formler og modeller undervejs…

Bliv klogere på setups her


Kla-ssiker: Supercar Battle på Suzuka

Du tager en Ferrari F40, F50, F355, en Lamborghini Diablo, lidt Porscher og en Nissan Skyline. Dem placerer du på Suzuka-banen med nogle habile japanske racerkørere bag rattet, og … så lader du dem køre race.

Du famler sikkert allerede febrilsk efter et link, så lad os ikke spilde din tid:

Supercar Battle på Suzuka

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: