En daglig dosis oktan mod corona – 19. marts 2020

Foto: Top Gear Magazine

Coronavirussen har kastet Danmark ud i en hidtil uset situation, som alvorlig for både folkesundheden og vores økonomi. Mange er allerede sendt hjem fra deres arbejdspladser, og mange flere må forventes i løbet af de kommende uger at være henvist til midlertidig arbejdsløshed og uvished om fremtiden.

Motorsporten er også hårdt ramt med aflysninger på stribe. Indtil videre er vi ikke hårdt ramt i Danmark, men det er ikke usandsynligt at flere store motorsportsarrangementer må aflyses i den kommende tid.

Vi har på Boxengasse sat os for at bidrage med hvad vi kan i denne tid. Derfor vil vi i den kommende tid bringe en daglig artikel med links til timevis af indhold i form af videoklip, miniserier, magasiner, websites og andet, som kan bruges til at fordrive noget af ventetiden.

OBS: Har du selv tips til godt (og gratis) tidsfordriv til oktanhungrende motorsportsfans? Smid en kommentar i feltet under artiklen, så kan det være at dit tip kommer med én af de kommende dage.


Torsdag d. 19. marts 2020


Highlights fra Nürburgring 24H

Foto: Christian Hahn / imagetrust

Ét af de mange racerløb, som i de forgangne dage er blevet udskudt, er 24 timers-løbet på den legendariske Nürburgring Nordschleife. Heldigvis ligger hele løbet – og masser af godbidder fra det – til fri afbenyttelse på Youtube.

Se highlights og andre godbidder fra Nordschleife her


GRATIS internationale magasiner gennem dit bibliotekslogin

Vidste du, at du helt gratis kan læse de nyeste udgaver af TopGear Magazine, Autosport UK og Racecar Engineering? Med dit bibliotekslogin kan du få adgang til RBdigital, hvor hundredevis af aktuelle internationale magasiner ligger klar til læsning. Du kan læse dem direkte i browseren, men der findes også apps til iPad og Android-tablets.

Første gang du logger ind, skal du gøre det gennem dit lokale biblioteks hjemmeside. Hvor de gemmer linket er lidt forskelligt (på Vejle Bibliotek ligger det under “Netmedier”, red.), men når du bliver sendt videre til RBdigital bliver du bedt om at logge ind med dit bibliotekslogin.

Inden du får lov at læse magasinerne på RBdigital skal du også oprette en bruger på deres side. Det er hurtigt overstået, og efterfølgende kan du bruge det login på eksempelvis din iPad, så du hurtigt er i gang.

Se også guide til at oprette sig her: https://www.ekurser.nu/kursus/500

PS: Der findes også utallige magasiner omkring motion, madlavning, fotografering osv., så hvis du ikke er totalt ensporet og oktaninficeret kan det være, at der også er andet spændende at begrave sig i…

Dit lokale bibliotek kan du finde her

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: