TEMA: Le Mans 2018

_D7X3990_original

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Så er der danskerfest i Frankrig

Le Mans er i manges øjne det største danske motorløb i løbet af sæsonen – trods geografien. Danmark er atter i år godt repræsenteret på både gridden og lægterne, og her på Boxengasse mener vi, at den franske klassiker er det måske største løb af dem alle.

Derfor har vi skudt vores nye projekt i gang med netop et tema om Le Mans, for igen i år er der masser af spændende temaer at tage fat på:

Porsche er ganske vist ikke en del af festen mere, og på papiret kan det ligne en nem sejr for Toyota – men det er vi ikke helt sikre på. Til gengæld er der alle tegn på, at netop løbet i år kan blive starten på noget nyt og stort for sportscars. De private aktører er for alvor tilbage i prototyperne, og de kører tilmed stærkt. De stærkeste private teams har sågar forsynet sig godt med tidligere F1-kørere, med navne som Jenson Button og Juan-Pablo Montoya som nogle af de mere prominente.

Og nu vi er ved F1-kørere, så er det også tid til debut for Fernando Alonsos på Circuit de la Sarthe – med andre ord er der masser på spil for både Alonso og Toyota.


GT-kategorierne er de største set med danske øjne, og med sidste års løb i GTE Pro in mente, så er det på ingen måde sikkert, at nogen fabrikant har en overlegen bil i år. Ford satser atter hårdt med fire biler til start, men det behøver ikke være nogen garanti for succes.

Derfor har vi samlet en pakke til dig, der som fan gerne vil have en dybere analyse og vores kig i krystalkuglen i forhold til fremtidige danske kørere på Le Mans.
Og skal du selv til Frankrig, så har vi også tre tips til begivenheder, som knapt så mange danskere har oplevet til Le Mans.

God fornøjelse![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_custom_heading text=”Artikler om Le Mans 2018″ font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”10″ element_width=”6″ gap=”10″ item=”209″ initial_loading_animation=”none” grid_id=”vc_gid:1528577187248-a43b26b7-1dab-2″ taxonomies=”19″][/vc_column][/vc_row]

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: