Kategori: Le Mans 2018

En del af Le Mans-drømmen blev opfyldt

Den første del af drømmen om Le Mans blev sidste måned en realitet for den danske ELMS-kører Christian Olsen, da han for første gang tog livtag med Circuit de la Sarthe. Det gjorde han i Michelin Le Mans Cup i...

/ 18. juli 2018

Ny BoP – forlomme til Porsche?

ACO har tirsdag eftermiddag udgivet ændringer til BoP (Balance of Performance) for GTE-bilerne. Umiddelbart ligner det en fordel til Porsche, mens også Aston Martin har fået et lille skub i ryggen.

/ 13. juni 2018

Din guide til Le Mans 2018

Her er BOXENGASSE's ultimative guide til at få det optimale ud af årets 24H Le Mans. Har du planlagt din Le Mans-weekend?

/ 10. juni 2018

TEMA: Le Mans 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Så er der danskerfest i Frankrig Le Mans er i manges øjne det største danske motorløb i løbet af sæsonen – trods geografien. Danmark er atter i år godt repræsenteret på både gridden og lægterne, og her på Boxengasse...

/ 8. juni 2018

LMP1 + LMP2-preview: Er det endelig de uheldiges tur?

Set fra et konstruktørsynspunkt har det øverste trin på skamlen på Le Mans altid været et ret ensidigt europæisk/amerikansk kapløb. Men med en enkelt japansk undtagelse. Hvor utroligt det end lyder, så er Japans eneste succes i verdens største sportsvognsløb...

/ 8. juni 2018

Mærke-krigen raser i GTE

GT-kategorierne er – helt med rette – en favorit for mange på Le Mans, og spørger du mig personligt, så mener jeg også, at sportsvognene med de gule lygter har en stor aktie i at gøre Le Mans til hvad...

/ 8. juni 2018

Turen går til: Le Mans

En håndfuld danske racertalenter har meldt ud, at de sigter mod at komme til start på Le Mans i løbet af en kort årrække. Men hvordan kommer man fra Grindsted Gokartbane til en plads i verdens mest omtalte racerløb?

/ 8. juni 2018

Tre ting, du bør gøre til Le Mans

Le Mans er med lidt god vilje blevet Danmarks største motorsportsbegivenhed - og der er gode chancer for, at du allerede har besøgt den franske klassiker. Men har du givet de her tre arrangementer et skud?

/ 8. juni 2018

Bad boy med international succes

Dennis Lind er vel efterhånden dansk motorsports sorte får. Men i udlandet har han stor succes, og drømmen om Le Mans lever.

/ 8. juni 2018

I reserven for russerne

Anders Fjordbach er udnævnt som reservekører for russiske SMP Racing. Det betød, at han i søndags kørte sine første omgange på Le Mans. Boxengasse har talt med den nordjyske måske-Le Mans-debutant.

/ 8. juni 2018