Le Mans 2018

Seneste nyheder

En del af Le Mans-drømmen blev opfyldt

Den første del af drømmen om Le Mans blev sidste måned en realitet for den danske ELMS-kører Christian Olsen, da han for første gang tog livtag med Circuit de la …

Ny BoP – forlomme til Porsche?

ACO har tirsdag eftermiddag udgivet ændringer til BoP (Balance of Performance) for GTE-bilerne. Umiddelbart ligner det en fordel til Porsche, mens også Aston Martin har fået et lille skub i ryggen.

Din guide til Le Mans 2018

Her er BOXENGASSE’s ultimative guide til at få det optimale ud af årets 24H Le Mans. Har du planlagt din Le Mans-weekend?

TEMA: Le Mans 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Så er der danskerfest i Frankrig Le Mans er i manges øjne det største danske motorløb i løbet af sæsonen – trods geografien. Danmark er atter i år godt …

LMP1 + LMP2-preview: Er det endelig de uheldiges tur?

Set fra et konstruktørsynspunkt har det øverste trin på skamlen på Le Mans altid været et ret ensidigt europæisk/amerikansk kapløb. Men med en enkelt japansk undtagelse. Hvor utroligt det end …

Mærke-krigen raser i GTE

GT-kategorierne er – helt med rette – en favorit for mange på Le Mans, og spørger du mig personligt, så mener jeg også, at sportsvognene med de gule lygter har …

Turen går til: Le Mans

En håndfuld danske racertalenter har meldt ud, at de sigter mod at komme til start på Le Mans i løbet af en kort årrække. Men hvordan kommer man fra Grindsted Gokartbane til en plads i verdens mest omtalte racerløb?

Tre ting, du bør gøre til Le Mans

Le Mans er med lidt god vilje blevet Danmarks største motorsportsbegivenhed – og der er gode chancer for, at du allerede har besøgt den franske klassiker. Men har du givet de her tre arrangementer et skud?

Bad boy med international succes

Dennis Lind er vel efterhånden dansk motorsports sorte får. Men i udlandet har han stor succes, og drømmen om Le Mans lever.

I reserven for russerne

Anders Fjordbach er udnævnt som reservekører for russiske SMP Racing. Det betød, at han i søndags kørte sine første omgange på Le Mans. Boxengasse har talt med den nordjyske måske-Le Mans-debutant.