Porsche har efterhånden tradition for at stille til Le Mans med unikke farver i GTE Pro – og sådan bliver det også i år. Porsche har netop løftet sløret for to retroinspirerede designs på #91 og #92 – designs, der er et nik tilbage mod mærkets første sejr på Le Mans for 50 år siden.

Bilerne bærer skriften “1970”, som var året, hvor Porsche vandt Le Mans for første gang med den legendariske 917, kørt af Richard Attwood og Hans Herrmann. Vinderbilen i 1970 kørte i østrigske farver, og det bliver det rød/hvide tema, som føres videre til #91 i årets Le Mans, mens #92 kører i samme design, bare i sort i stedet for rød.

Annonce:

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply