Le Mans efter 23 timer: Marco Sørensen jagter GTE Am-sejr

Foto: Niklas Majgaard/Boxengasse

Le Mans 2022 er på vej ind i den sidste time, og hele vejen ned ad pitlane er der for alvor skruet op. Hele tre biler med dansk islæt kører for topresultater – det er Marco Sørensen (TF Sport) og Nicki Thiim (NorthWest AMR) i GTE Am samt Oliver Rasmussen (JOTA Sport) i LMP2.

Marco Sørensen er blevet sat i bilen hos TF Sport og fører GTE Am med et minut og 20 sekunder i øjeblikket. Sørensen kører for at holde Weathertech Racings Julien Andlauer væk fra føringen, mens Nicki Thiim er i bilen hos NorthWest AMR på tredjepladsen.

Thiim er dog en omgang efter, mens Michelle Gatting er i bilen hos Iron Dames og ligger til at tage en syvendeplads efter et løb, der ikke just har spillet Iron Dames’ vej.

Feltets anden Ferrari med dansk islæt kører til mål med Takeshi Kimura, og Car Guy ligger til en 12. plads i GTE Am efter et løb, der har kastet tonsvis af udfordringer af sig – trods et ellers lovende pace fra Mikkel Jensen og Frederik Schandorff.

Oliver Rasmussen kører for podiet

I LMP2 er Oliver Rasmussen også i bilen til det sidste stint og jagter et imponerende facit på sin debut i Le Mans. JOTA Sport har hele vejen været stærkt kørende, og med to biler i top tre kører Rasmussen nu for at give det engelske team en fantastisk slutning på weekenden.


JOTA Sports #38 fører fortsat foran Robert Kubica i Prema og Oliver Rasmussen i den anden JOTA Sport-racer med #28.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: