Jan Magnussen kører Le Mans med Inter Europol Competition

77d5cb19-7f13-ce72-2bb7-00b27c93f900
Foto: Inter Europol Competition

Jan Magnussen er tilbage på Le Mans, når det om lige over en måned går løs til 100-års jubilæet på den franske klassiker. Polske Inter Europol Competition har her til eftermiddag annonceret deres ProAm-entry i LMP2, som kommer til at køre med startnummer 32. Det bliver en bil, som Magnussen deler med danske Anders Fjordbach samt den amerikanske bronzekører Mark Kvamme, som Magnussen tidligere har kørt GT-biler med under Kvammes MDK Motorsport.

Dermed står Jan Magnussen med et dobbeltprogram til Le Mans, for han kører også Road to Le Mans med GMB Motorsport i Honda NSX GT3.

#32 støder dermed til Inter Europols lineup, og det polske team er dermed til start med to racere, idet deres faste WEC-bil med #34, kørt af Jakub Śmiechowski, Fabio Scherer og Albert Costa, naturligvis også er med til Le Mans. Teamet tog sit første podie i WEC den forgangne weekend og kommer derfor med god vind i sejlene til Le Mans.

– Der skal lyde en stor, stor tak til mine sponsorer ParkOne og Needit Denmark, som har taget mod muligheden for at være en del af verdens største sportsvognsløb – og for mig bliver det bare ekstra specielt af at være min 24. deltagelse i Le Mans. Vanvittigt at tænke på, eftersom jeg debuterede i 1999 og svor aldrig at komme tilbage. Så kom vi over målstregen, og da jeg så hele holdet trætte, beskidte og glade, vendte det hele, forklarer han og fortsætter:

– Siden da har Le Mans været mit ubestridte højdepunkt på året, og jeg er lykkelig for at være tilbage igen. Vi har begrænset med tid til træning og forberedelse, men teamet er stærkt og har et godt bagland, så jeg glæder mig til at komme i gang, siger Jan Magnussen i Inter Europols annoncering af programmet.


Husk, at du får alt om årets Le Mans her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/ , så er du opdateret!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: