Bastian Buus får debut i Asian Le Mans Series

Foto: Porsche AG

Bastian Buus havde egentlig så småt lagt låg på det, der blev en suveræn sæson 2023 og kronet det med mesterskabet i Porsche Supercup, men Buus har et nyt program klar til vinteren. Han er nemlig lige blevet præsenteret af new zealandske Earl Bamber Motorsport som en del af teamets satsning i Asian Le Mans Series, der starter den første weekend i December og strækker sig ind i det nye år.

Sæsonpremieren køres på Sepang i Malaysia og er en dobbelt-afdeling, og den følges den 4. februar samt 10-11. februar af tre yderligere løb på henholdsvis Dubai Autodrome og Yas Marina Circuit i Abu Dhabi – alle fem løb er fire timer lange.

Bastian Buus står overfor sin første fulde sæson i langdistanceracing, når Asian Le Mans Series begynder i weekenden 2-3. december på Sepang i Malaysia. Foto: Porsche

Og selvom Asian Le Mans Series er en meget kort og kompakt sæson, så kan man med rette tale om, at Bastian Buus med Earl Bamber Motorsport begiver sig ud på nyt terræn – det bliver danskerens første fulde mesterskab i en langdistanceserie. Earl Bamber Motorsport stiller med to biler, og Buus deler bil med thailandske Tanart Sathienthirakul og indonesiske Setiawan Santoso.

– Jeg er superspændt på at tage næste skridt i min karriere og glæder mig til at tage mine erfaringer fra de sidste tre sæsoner med Porsche Carrera Cup med mig videre til langdistanceracing. Alt bliver nyt for mig, nye racerbaner, nye løbsformater og et helt nyt team. Jeg er meget spændt på at komme i gang og ser frem til at samarbejde med et af helt store navne i sportsvognsracing og bygge videre på udviklingen af mine kompetencer, siger Bastian Buus i en pressemeddelelse onsdag formiddag.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: