De første Le Mans-invitationer er på plads

Foto: ACO/Le Mans

Med afgørelsen på European Le Mans Series i går i Portimao er de første invitationer til næste års Le Mans også ved at være på plads. I lighed med ELMS er IMSA i USA også afgjort, og ACO har derfor kunnet samle de første invitationer sammen.

Der er tale om de nye IMSA-mestre fra Whelen Engineering/Action Express Racing Cadillac i Hypercar, mens de øvrige invitationer alle fordeler sig på LMP2 og den nye GT3-kategori, der får sin Le Mans-premiere til næste sæson.

I LMP2 er der invitationer klar til Algarve Pro Racing og United Autosport for henholdsvis at vinde og blive nummer to i ELMS’ LMP2-mesterskab. LMP2 Pro/Am-mestrene fra AF Corse er inviteret på baggrund af deres mesterskab, ligesom schweiziske Cool Racing har sikret sig en billet på baggrund af deres LMP3-titel i European Le Mans Series.

I LMGT3 er der billetter klar til de nye GTE-mestre fra Proton Competition, ligesom der for teams også ligger en invitation klar til Pure Rxcing, der vandt mesterskabet i GT World Challenge Europes Bronze Cup.

To kørere har desuden vundet invitationer – det er George Kurtz fra Crowdstrike Racing by Algarve Pro Racing fordi han vandt Jim Trueman Trophy i IMSA, og så er det Inception Racings Brendan Iribe, fordi han vandt IMSA’s Bob Akin Trophy.


Det er invitationerne for nu – flere deles ud i forbindelse med Asian Le Mans Series, som kører sit første løb i 2023/2024-sæsonen den 2. december med 4 Hours of Sepang i Malaysia. Asian Le Mans Series giver to invitationer – én til mesterholdet i LMP2 og én til mesterholdet i GT.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: