Formula Racing klar til Le Mans-comeback

Foto: Formula Racing

ACO har i dag givet grønt lys til, at danske Formula kan springe fra reservelisten og ind på gridden til årets Le Mans. Dermed er Formula Racing tilbage på Le Mans for første gang siden debuten i 2016 – og ikke mindst er det en perfekt fortsættelse af et 2024, der i forvejen er startet yderst positivt for det danske Ferrari-team. Senest sejrede de i GT3 i sæsonpremieren på European Le Mans Series i Barcelona.

Le Mans-deltagelsen er kommet i stand på baggrund af et afbud fra schweiziske Spirit of Race, og bilen kommer således også til at køre under schweizisk flag og under teamnavnet Spirit of Race – men alt indenunder er fra Formula Racing. Indtil videre er Johnny og Conrad Laursen de to navngivne kørere på bilen, og de to gange Laursen bliver samtidigt også dette års Le Mans’ eneste far/søn-duo.

– Det er en kæmpe nyhed, og den kommer lidt uventet, for vi har stået på reservelisten. Le Mans er verdens største motorsportsbegivenhed og et løb, som alle sportsvognsteams drømmer om at besejre, inklusive os, så vi er stolte og meget begejstrede over at komme på startlisten for anden gang vores historie, forklarer teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Nyheden om Formula Racings comeback betyder også, at årets Le Mans vil byde på indtil videre 12 danske navne til start.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: