Gokarthallerne er stadigvæk åbne!

Foto: Stockphoto

Så tydeligt er budskabet fra indehaverne af Danmarks indendørs gokarthaller efter et fællesmøde afholdt i weekenden. Coronavirus og de forøgede restriktioner kan mærkes i gokarthallerne landet over, og der skal ske noget, hvis ikke antallet af aktive gokartbaner skal falde.

“Først forsvandt alle julefrokoster, så forsvandt alle hold på mere end 10 personer, og alle firmaer er væk – så det er kun de private vi ser i øjeblikket”, forklarer Michael Schröter, som udover at være indehaver af Odense Gokart Hal også var initiativtager til mødet med sine ligesindede kolleger.

Firmakunder og arrangementer står for en anseelig del af omsætningen for gokartbanerne, og som situationen ser ud nu, er der brug for at helt almindelige danskere kommer på banen – bogstaveligt talt – og holder gang i landets mange udlejningskarts.

“Sommerferien og august måned var faktisk en rigtig fin periode, men i takt med at corona kom tilbage på dagsordenen begyndte aflysningerne at strømme ind igen” fortæller Michael Schröter, der ligesom sine kollegaer har skåret helt ind til benet for at kunne tilpasse virksomheden til realiteterne. Således er der i Odense Gokart Hal kun åbent fredag, lørdag og søndag, mens resten af ugens dage kun er åbent efter aftale.

https://www.facebook.com/gokarthal/photos/a.10151996230785862/10158413103400862/


“Udfordringen er, at vi ikke må tage hold ind på mere end 10 personer, så vi kører med lav belægning”, forklarer Michael Schröter, som også kan mærke coronabekymringerne blandt sine gæster.

“Folk er skræmt for tiden, og nogle gange glemmer de nok hvor højt der er til loftet i sådan en gokarthal”, siger han, og forklarer om de tiltag som er gjort for at sikre en corona-fri oplevelse rundt omkring i gokarthallerne:

“For vores vedkommende har vi været ude at investere i åbne hjelme med visir, så vi kan rengøre og afspritte dem hver gang, de har været brugt. Og så har vi strømlinet processen med at registrere sig inden kørsel, så man nu kan gøre det fra sin smartphone i stedet for en computer i receptionen”, fortæller Michael Schröter og tilføjer:

Så: Hvis du gerne vil give den gas med gutterne på den anden side af corona, gør du klogt i også at bakke op om din lokale gokartbane nu.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: