Boxengasse fylder 2 år

Foto: Boxengasse

I dag er det Boxengasse’s fødselsdag – tak fordi du læser med! Det er blevet til hundredevis af nyheder, artikler og portrætter siden vi introducerede Danmark til en ny form for dansk motorsportsjournalistik. Vi har fra dag ét forsøgt at gå skridtet videre og både undervise og underholde jer med motorsportsligt stof fra alle ender af skalaen – og planeten, for den sags skyld.

Boxengasse er ikke – og bliver nok aldrig – din daglige dosis motorsportsstof. Til gengæld skal vi nok fortsætte med at finde de gode, sjove og grundige artikler frem. Har du idéer til en artikel eller et emne tager vi altid gerne imod…

Fejringen er oplagt. I morgen bliver Boxengasse-campingvognen (også kaldet Våscontaineren) indviet med sin jomfrutur til FDM Jyllandsringen. Der er officiel test for TCR Denmark, og der er vi naturligvis repræsenteret. Der vil blive skålet i én øl, og vi glæder os til at få gummiholdig asfalt under fødderne igen.

Men læserne skal ikke snydes for underholdning! Vi har samlet nogle af de artikler, som vi selv har haft størst glæde af at skrive – og som også har været populære hos jer.

Og vi starter med én af de første artikler, hvor vi havde gang i telefonen for at få ordene direkte fra racerkørerens mund. Dengang, Anders Fjordbach var reservekører for SMP Racing på Le Mans:


I reserven for russerne

Portræt af en troldmand

Vores første rigtige portræt blev til en sen aften (og tidlig morgen) på en racerfabrik i Gram. Dan Suenson, manden bag Aquila Racing Cars, bød på et par spande solid kaffe og en masse røverhistorier. Portrættet af den gale racertroldmand gav for alvor blod på tanden – for der er ufatteligt mange historier at fortælle i dansk motorsport!

Racertroldmanden fra Gram

Da Majgaard tog én for holdet

Det sker også at én af os tager en for holdet. Det skete i efteråret ’18, da Majgaard rejste til Honda’ens hjemland og var meget tæt på aldrig at komme tilbage. Én af de historier, der kom ud af rejsen, var førstehåndsberetningen om at stifte bekendtskab med sin absolutte drømmebil. På en japansk touge.

Hvor udlejningsgokart og biludlejning mødes …

Boxengasse knuselsker raceriværksættere

Tilbage til portrætterne. Der er så mange spændende mennesker og historier i sporten, og vi skammer os lidt over ikke at have bragt flere portrætter end vi har. Ét af dem omhandlede en raceriværksætter, der lever af at male racerbiler…

Raceriværksætterne: Thor sætter kulør på motorsporten

Skal vi lige have ét sidste portræt? Sikker? Okay, men så skal det også være det her:

Gattings vej til Circuit de la Sarthe

Og vi synes selv, vi er sjove…

Som afslutning på vores lille fødselsdags-throwback får I årets aprilsnar. En god aprilsnar kendetegnes ved at læserne ryger i med begge ben. Og det skete altså i stor stil, da Morten Dons offentliggjorde sit forsøg på at lave et nyt professionelt cykelhold.

Og så ikke et ord om Team Easy-On…

Aprilsnar: Morten Dons etablerer professionelt cykelhold

Der er en håndfuld friske artikler på vej fra os til jer – både om den nærværende TCR-test, om virtuelt Le Mans, og … om endnu en dansker, som befinder sig i toppen af motorsportens verden.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: