Bathurst 12h kører trods skovbrande

12h Bathurst
Foto: Intercontinental GT Challenge

De altødelæggende skovbrande, som hærger i Australien og særligt delstaten New South Wales i øjeblikket, får ingen indflydelse på afviklingen af årets Bathurst 12h, som køres i slutningen af denne måned, den 30. januar til 2. februar.

Det slår arrangørerne fast i en pressemeddelelse, hvor holdet bag løbet samtidig løfter sløret for, at man vil bruge løbet til at samle penge ind til de, der er blevet berørt af brandene i de forgangne måneder.

– Liqui-Moly Bathurst 12h’s arrangører kan bekræfte, at de katastrofale brande i New South Wales for nuværende ikke får nogen indflydelse på løbet.

I pressemeddelelsen skriver Bathurst 12h endvidere:

– Et stort antal af vores internationale deltagere har henvendt sig og spurgt, om der er måder, de kan hjælpe de ramte på. Vi som arrangører arbejder tæt sammen med vores partner i indsamlingen samt nære sponsorer om at lave en koordineret indsamling til de ramte. Nærmere informationer følger snarest.


Bathurst 12h er i øvrigt ikke det første løb, som skovbrandene har skabt spørgsmålstegn ved. Tilbage i november blev WRC Australia helt aflyst på grund af brandene, og siden er det som bekendt ikke blevet mindre omfattende.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: