Christian Lundgaard rykker op i Formel 2

Foto: Christian Lundgaard Racing/Renault

Christian Lundgaard har fået sæsonplanerne på plads. Ved et pressemøde her til formiddag i Idrættens Hus i Brøndby blev det offentliggjort, at Renault Sport Academys dansker fortsætter karrieren i F2 med ART Grand Prix.

Et skifte op ad rangstigen, som langt fra er nogen overraskelse. I den forgangne sæson blev det til den samlede sjetteplads i FIA F3 med netop ART Grand Prix som team, og nu fortsætter samarbejdet med det franske team.

Lundgaard fik desuden en forsmag på F2, da han i sæsonfinalen i Abu Dhabi sidste år fik chancen hos Trident, og siden har han sammen med ART kørt godt 1000 kilometers tests.

Christian Lundgaard siger hos ART Grand Prix:
– Det bliver en stor udfordring at gå ind i Formel 2 med ART. Jeg er glad for at kunne fortsætte med teamet, og jeg stoler fuldt ud på dem. Det er klart, at det bliver hårdere i år end i 2019, for løbene er længere, og der er pitstops også. Jeg var så heldig at få chancen i F2 i Abu Dhabi sidste år, og det gav mig en god forsmag på F2. Jeg er sikker på, at 2020 bliver en succes, for jeg har det bedst tænkelige team bag mig. 2020 bliver et år, som bliver afgørende for mange ting i min fremtidige karriere. jeg skal ud at gøre det godt og vise, hvad jeg kan bag rattet. Mit mål er at vinde mesterskabet. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle mine sponsorer og investorer, Renault, min familie og min manager for at gøre dette skridt videre ind i F2 med ART muligt.
ART Grand Prix’ manager, Sebastien Philippe ser frem til at fortsætte samarbejdet, og glæder sig over den nye aftale:
– I 2019 bekræftede Christian alle de gode ting, vi forventede af ham, da han lynhurtigt fandt sig på plads i F3 og kæmpede med helt fremme i feltet. Takket være naturlig speed, hans samarbejde med vores engineers og hans høje målsætninger, kom han godt gennem året, og fik understreget, at F2 er det næste, naturlige trin. Han har alle kvaliteterne til at fælge i fodsporene på de kørere, der har skrevet de smukkeste sider af ART Grand Prixs historie.

https://www.facebook.com/lundgaardofficial/posts/2348458115254200

Christian Lundgaard debuterer i Formel 2

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: