Alt er åbent i Super GT inden Night Race

Foto: Boxengasse

Med kun to løb tilbage i Super GT er intet afgjort endnu. Kevin Rossel har holdt føringen helt fra starten af sæsonen, men reelt set kan de seks forreste kørere nå at sikre sig mesterskabet. I weekenden køres årets højdepunkt i form af Night Race på Padborg Park, og lørdag aften omkring kl. 22 har vi et godt bud på Super GT-mesteren 2019.

Kevin Rossel har med 26 points forspring til Martin Andersen sæsonens største forspring, og vejlenseren ser frem til Night Race med ro i sindet:

– Der har været andre løb, hvor jeg har følt mig mere jaget end jeg gør nu, så på dén måde føler jeg mig ikke så presset. Når det så er sagt er vi seks kørere der kan vinde mesterskabet, så der bliver ikke plads til at slappe af, forsikrer han.

Kevin Rossel tager intet for givet – der skal arbejdes for mesterskabet. Foto: Boxengasse

– Jeg kan ikke pege på én af topkørerne og sige at han ikke kan vinde mesterskabet, så både jeg og teamet er helt klar over at vi er nødt til at komme godt forberedt. Det starter med en solid kvalifikation, og så skal der følges op i løbene.

Én af kørerne, som Kevin Rossel har – og bør have – respekt for, er Martin Andersen. Sidste års mester fik en hård start på sæsonen efter overgangen fra turbo- til V6-motor, men har siden meldt sig ind i topkampen igen. Og sidste år beviste han, at man sagtens kan hente 36 point på den mesterskabsførende og vinde mesterskabet på én løbsweekend:


– Vi har haft skruet en del siden Copenhagen Historic Grand Prix, og derudover har vi testet på Padborg Park i løbet af sommerferien, hvor vi har fundet den rytme vi har ledt efter. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i V6’eren nu, så jeg ser meget frem til Night Race, fortæller den regerende mester.

Martin Andersen er regerende mester, og han er opsat på at tage titlen endnu en gang. Foto: Niklas Majgaard/Boxengasse

Ganske som Rossel fremhæver Martin Andersen at en god kvalifikation er nøglen til en god pointhøst. Og minder om at alt kan ske i Super GT:

– Sidste år førte jeg mesterskabet med 22 point efter kvalifikationen på Ring Djursland, og efter en rædselsdag tog jeg hjem på andenpladsen med 33 point op til den førende. Men i finaleweekenden hentede jeg 36 point og tog mesterskabet, så alt kan ske. Især fordi der også er en Ole Petersen, Mikkel Mac, Christian Sørensen og en Kevin Verner der stadigvæk er med i ligningen, slutter Martin Andersen.

Night Race bliver vist direkte på 6’eren lørdag aften fra kl. 19.15 til 22.00. Det kan også streames på dPlay.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: