Jesper Carlsen ny partner i Danish Supertourisme

Efter fire sæsoner med Supertourismebilerne i Danmark skal der flere kræfter til for at løfte arbejdsbyrden og nå de høje ambitioner for klassen. Det er den erkendelse, som fik baneejer og promotor for klassen, Tom Pedersen, til at tage kontakt til den tidligere rival og konkurrent.

– Jeg blev på et tidspunkt tilbudt at få en økonomisk partner i Supertourisme-klassen, men i vores nuværende situation er det ikke en sleeping partner med penge, der er brug for, hvis den positive udvikling skal fortsætte, fortæller Tom Pedersen.Tilbuddet satte gang i en tankeproces, og sønderjyden nåede frem til konklusionen, at ekstra hænder og erfaring kunne være med til at løfte klassen til næste niveau.

– Og uanset hvordan jeg vendte og drejede det, så endte mine tanker hver gang på Jesper Carlsen. Så jeg ringede ham op, og efter en meget lang betænkningstid sagde han ja til at være med på holdet, fortæller han.

Jesper Carlsen er blevet partner i OK Mobil1 Danish Supertourisme. Foto: Privatfoto

Hvad Jesper Carlsen konkret skal lave, vil Tom Pedersen ikke ud med. Men som han siger:

– Jesper kan rigtigt mange ting som jeg ikke kan – og omvendt. Jeg tror at vi kommer til at komplimentere hinanden godt.


At en tidligere sportschef fra DTC vælger at skifte side må siges at være en markant hændelse i den kamp, som de seneste år har raset mellem de to “kongeklasser”. Der er ingen tvivl om at Jesper Carlsen har viden og erfaringer, som bliver guld værd for Supertourisme-klassen.

Det er næppe det sidste, vi kommer til at høre fra Supertourisme-klassen det næste halve år. Flere tiltag er på vej – dog ikke nogle, som Tom Pedersen har lyst til at løfte sløret for endnu.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: