Christian Høgh i grim afkørsel – var klar igen i anden træning

Foto: Boxengasse

Netop som lørdagens første DTC-træning blev flaget af, kørte Christian Høgh af banen i høj fart for enden af langsiden. En teknisk defekt gjorde østjyden til passager i egen bil.

– Bagtøjet gik i stykker, og så kurerede jeg ellers på bunden af bilen ned mod første sving, fortæller Christian Høgh, der trods den høje fart oplevede det hele i slowmotion:

– Det gik stærkt, men jeg følte at det varede en evighed inden jeg ramte barrieren, så der var god tid til at få armene trukket til sig og gøre klar til braget.

Heldigvis kom Christian ikke alvorligt til skade, andet end en let forslået arm. Til gengæld ser bilen ikke godt ud med fronten trykket godt sammen. Da det stod klart, at Christian Høgh ikke var skadet, blev der hurtigt fundet en reservebil frem til ham:

– Vi har fået tilbudt at køre weekenden færdig i Ronnie Bremers bil fra sidste år, så jeg skulle lige ud og mærke efter om armen var okay, inden jeg tog en beslutning om det.


Med sytten omgange tilbagelagt i træningen ser Christian Høgh dermed ud til at være fit for fight til morgendagens otte kvalifikationsheats og finaleløb.

De fire forreste kørere var de samme i begge træninger: Ronnie Bremer hurtigst med Kasper H. Jensen, Max Klinkby-Silver og Michael Markussen bag sig.

Ronnie Bremer var hurtigste mand i begge lørdagens træninger. Foto: Boxengasse

Resultat af Mascot DTC – Træning 2 (Kilde: Raceresult.dk):

[su_csv_table url=”http://beta.boxengasse.dk/wp-content/uploads/2019/06/dtcp2.csv” delimiter=”;” header=”yes” responsive=”yes”]

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: