Pole Position til Kasper H. Jensen på Ring Knutstorp

Foto: Boxengasse

Den forsvarende DTC-mester lægger stærkt ud i 2019-udgaven af Danish Thundersport Championship. Kasper H. Jensen tog pole position med hele 0,728 sekund ned til Ronnie Bremer. På tredjepladsen starter Michael Markussen, som manglede yderligere to tiendedele af et sekund i forhold til polesitter.

Kasper H. Jensen var hurtigt fra start og satte allerede sin bedste omgangstid efter tre omgange, og selvom århusianeren forsøgte én gang til, lykkedes det ikke at forbedre tiden yderligere. Teamkammerat Max Klinkby-Silver måtte se sig henvist til femtepladsen, hvor Filip Sandström kilede sig ind på fjerdepladsen, blot 0.018 sekund hurtigere end fynboen. Dermed er svenskeren også bedste mand på DTC Talentteam-holdet, hvor Casper Pilgaard var sjettehurtigst og Rune Staudt sluttede på 16. pladsen.

Bremer, der i MB Racing-regi først kom på startlisten for få dage siden, har ikke haft lang forberedelsestid, og glæder sig derfor over det gode udgangspunkt for morgendagens løb:

– Jeg er fint tilfreds. Jeg var lidt hurtig på aftrækkeren i starten fordi jeg gerne ville have sat en tid, men fik den ikke helt sat sammen ordentligt. Men det er okay. Jeg har aldrig været den store kvalifikationskører, så jeg satser på at tage den på ren race pace i morgen, fortæller han til Boxengasse.

Ronnie Bremer er godt tilfreds med at være næstbedst i kvalifikationen på Ring Knutstorp. Foto: Boxengasse

Med sin debut som teamejer har Michael Markussen rigeligt at se til. Alligevel var der plads til forbedring efter en udfordrende start på løbsweekenden:


– Vi havde en træls træning i morges, hvor tingene ikke helt spillede, og i kvalifikationen fandt jeg ikke lige det sidste op til Ronnie og Kasper. Det er ærgerligt, men vi er ikke langt fra, og i morgen er det en anden sag, lyder det fra en optimistisk Michael Markussen.

Michael Markussen var tredjehurtigst i kvalifikationen. Foto: Boxengasse

Madbull Racing har i denne sæson udskiftet Kim Lund Johansen med svenske Andreas Andersson, som på trods af hjemmebanefordel ikke fik det optimale ud af sin kvalifikation. Andersson sluttede på tiendepladsen.

I alt otte kørere er til start i DTC-feltet, der i denne weekend deler banen med svenske V8 Thunder Cars. Begge weekendens løb køres lørdag og kan streames direkte på http://www.dtc-motorsport.dk/livestreaming/

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: