Julefedtet blev svedt af ved Racehall of Champions

Foto: Boxengasse

Der blev kørt stærkt, da Racehall of Champions blev afholdt 27. december i Racehall Aarhus. Et ganske fornuftigt antal kørere var tilmeldt i de i alt fire klasser; 65 kg, 85 kg, 100 kg og det tre timers Le Mans-race for hold.

Den tidligere omtalte ‘kyllingesyge’ var øjensynligt på retræte, og flere profiler som Mikkel Jensen, Michelle Gatting og Noah Watt meldte deres ankomst. En håndfuld unge gokarttalenter var ligeledes trukket i køredragterne og stillede op med høje forventninger. Holmgaard Motorsport, der bedst er kendt fra Creventic-serien med 12- og 24 timers-løb, stillede til start i det tre timers Le Mans-løb, hvor flere andre profiler fra de danske baner stillede op under mere eller mindre kreative teamnavne.

Kørerskifte under RHOC’s 3-timers Le Mans. Foto: Boxengasse

Det var det polske team, AIM Racing, med Ayrton Walczak i spidsen, der løb med sejren. Den polske kører med det velklingende fornavn er i øvrigt indehaver af banerekorden i både standardkart og VIP-kart i skrivende stund, så helt et tilfælde var det nok næppe.

Selvom der var både etablerede racerkørere og håbefulde talenter, var det alligevel de erfarne indendørskartere, som løb med overskrifterne. I 85 kg-klassen løb belgiske Arnaud Teuwen med sejren. Teuwen er ikke ny i Racehall of Champions-regi, og belgieren har en stribe internationale sejre i indendørs gokart bag sig, så en overraskelse var det næppe.

I 100 kg-klassen var det en anden erfaren indendørskører, hollandske Ruben Boutens, som løb med finalesejren. Han deltog også i 85 kg-klassen, hvor han indtog tredjepladsen. Boutens er heller ikke en hvem-som-helst; i 2017 vandt han VM i indendørs gokart.


BOX BOX BOX. Foto: Boxengasse

Én dansker fik dog en sejr med hjem fra de individuelle klasser. Victor Sparholt, som også har en del erfaring med indendørskarting, løb nemlig med sejren i 65 kg-klassen.

Næste gang, Racehall laver event, bliver ved indvielsen af det nye Racehall CPH. Her markeres åbningen nemlig med et stort anlagt 24 timers-løb på banen, som bliver verdens største indendørs gokartbane.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: