Hvem bliver den første TCR Denmark-løbsvinder?

Foto: Boxengasse / Kim Gripping

Denne søndag får TCR Denmark løbspremiere på dansk asfalt. Det bliver en lidt spøjs én af slagsen med tomme tribuner og ualmindeligt god plads mellem alle deltagere.

Gårsdagens træninger og tidtagning afslørede ikke meget nyt i forhold til testdagen; Kasper H. Jensen ser ud til at være manden, der skal jagtes, men man skal stå tidligt op for at have en chance mod den hurtige Honda-kører. Han har pole position til første løb, der starter kl. 11.10.

Blandt Trophy-kørerne var det Meteor Racing-køreren René Povlsen, som imponerede med femte hurtigste omgangstid i sin VW Golf GTI TCR. Efter tidtagningen blev der joket med, at det var det første sæt nye dæk, teamet havde kørt på – stemningen var helt naturligt høj i teltet efter tidtagningen.

Det er ikke kun TCR Denmark, som skal have opmærksomhed i denne weekend. Blandt supportklasserne fik Formel 4 en ny løbsvinder, idét japanske Juju Noda – datter til den tidligere F1-kører Hideki Noda – tog starten og førte klassens første heat hele vejen til mål. Special Saloon Car-feltet er som altid interessant at opleve med blandingen af professionelle racerbiler og hjemmegjorte løsninger.

Når nu vores læsere ikke har chancen for at opleve Juniløbet på FDM Jyllandsringen on location, så har vi samlet et galleri med indtryk fra lørdagens kørsel. Og der kommer mere fra vores hånd efter weekenden – blandt andet også et par interessante interviews.


Foto: Boxengasse

TV-kanalen 6’eren sender live fra FDM Jyllandsringen fra kl. 14.15, mens streamingtjenesten Dplay også sender det første TCR Denmark-løb klokken fra klokken 11.05.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: