Massive Motorsport afbryder samarbejdet med Casper Elgaard

kh_BU6Q9479 (1)
Foto: Massive Motorsport

Tirsdag morgen offentliggjorde Massive Motorsport at de i forlængelse af et ændret fokus i organisationen har valgt at Casper Elgaard ikke længere skal være i spidsen for det aarhusianske team.

Koncernen, hvis hovedaktionær er Kiloo Capital A/S, vil udvide med “oplevelser indenfor 4WD Adventure, jagt, fiskeri og outdoor-oplevelser, og den slags kræver en ny profil”, forklarer bestyrelsesformand Jacob Møller i meddelelsen.

Beslutningen betyder også, at Casper Elgaards ambitioner om at stille til start i TCR Denmark er blevet udfordret. Om Elgaard selv stiller med et nyt team, melder historien intet om – men Massive Motorsport stiller kun til start med to biler; én til Kasper H. Jensen og én til Kenn Bach.

Casper Elgaard tog iniativet til Massive Motorsport i udgangen af 2014, hvor han sammen med Kristian Poulsen overbeviste ejerne af Kiloo om at investere i et professionelt dansk racerteam, der på det tidspunkt skulle sigte mod Le Mans.

Indsatsen i European Le Mans Series blev aldrig det startskud på rejsen mod stjernerne, som ambitionerne havde lagt op til, og i de seneste år har Massive Motorsport drevet STARK Racing’s mesterskabsvindende indsats i DTC, hvor Casper Elgaard som teamchef har skabt en lang række løbs- og mesterskabsvindere.


Hvem, der fremadrettet skal indtage rollen som teamchef og daglig leder af Massive Motorsport, er endnu ikke offentliggjort.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: