Tirsdag morgen offentliggjorde Massive Motorsport at de i forlængelse af et ændret fokus i organisationen har valgt at Casper Elgaard ikke længere skal være i spidsen for det aarhusianske team.

Koncernen, hvis hovedaktionær er Kiloo Capital A/S, vil udvide med “oplevelser indenfor 4WD Adventure, jagt, fiskeri og outdoor-oplevelser, og den slags kræver en ny profil”, forklarer bestyrelsesformand Jacob Møller i meddelelsen.

Annonce:

Beslutningen betyder også, at Casper Elgaards ambitioner om at stille til start i TCR Denmark er blevet udfordret. Om Elgaard selv stiller med et nyt team, melder historien intet om – men Massive Motorsport stiller kun til start med to biler; én til Kasper H. Jensen og én til Kenn Bach.

Casper Elgaard tog iniativet til Massive Motorsport i udgangen af 2014, hvor han sammen med Kristian Poulsen overbeviste ejerne af Kiloo om at investere i et professionelt dansk racerteam, der på det tidspunkt skulle sigte mod Le Mans.

Indsatsen i European Le Mans Series blev aldrig det startskud på rejsen mod stjernerne, som ambitionerne havde lagt op til, og i de seneste år har Massive Motorsport drevet STARK Racing’s mesterskabsvindende indsats i DTC, hvor Casper Elgaard som teamchef har skabt en lang række løbs- og mesterskabsvindere.

Hvem, der fremadrettet skal indtage rollen som teamchef og daglig leder af Massive Motorsport, er endnu ikke offentliggjort.

Annonce:

Forfatter: Kim Gripping

Motorsportsfotograf og forhenværende PR-ansvarlig for flere kørere og teams i ind- og udland, blandt andet Morten Dons under hans år i European Le Mans Series. Brænder for den gode historie og de skæve vinkler.

Leave a Reply