Jens Reno Møllers Reno Racing fik den bedst tænkelige start på sæsonen i Blancpain GT Sports Club, da der var sæsonpremiere på Monza i dag. Sejren er samtidigt den første i verden til Hondas nye NSX GT3 Evo. Samtidigt er det også Reno Møllers første sejr i serien, som han er debutant i.

Det hele startede fra pole for Møller, som kom godt fra start i løbet, og kunne holde føringen til mål gennem løbet.
I morgen, søndag, følger weekendens andet løb.

Annonce:

Sejren er den første nogensinde til Hondas spritnye NSX GT3 Evo. Foto: Blancpain GT Sports Club

Til Blancpain GT Sports Club sagde Jens Reno Møller følgende efter sejren:
– På første omgang slog jeg et lille hul ned til Mario (Cordoni, red.), og vi havde bare en fantastisk bil, så det handlede mest om at passe på dækkene. Serien og kørerne er i det hele taget fantastisk, og jeg håber selvfølgelig, at vi kan gentage bedriften i morgen. Regnen kan måske gøre det lidt svært, så jeg er ikke helt sikker på, hvordan det går – men jeg ser frem til det. Jeg vil gerne sende en stor tak til JAS Motorsport, som har støttet mig i årevis, og det er fantastisk at give dem og Honda denne første sejr med bilen.

Du kan se hele race 1 her – og i morgen kan du fange race 2 live på samme YouTube-kanal:

 

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply