Ferrari-pole i Nürburgring 24h

Foto: N24/Gruppe C

Kvalifikationen til årets Nürburgring 24h fik et noget overraskende udfald, for pole position  endte med at gå til det private Ferrari-team Octane126 foran ROWE Racings nye BMW M4 GT3 med Augusto Farfus bag rattet.

Luca Ludwig satte tiderne for Octane126 og endte med en skarp tid på 8.09.469 med at tage pole i sit første af to forsøg i Top Qualifying-shootouten.

Jordan Pepper tog tredjebedste tid for Konrad Motorsport. Foto: N24/Gruppe C

Det blev i det hele taget et tema, at mange satte tiden i første skud. Farfus’ tid, 8.10.788, blev sat i første hug og gav 2. startposition, mens Jordan Pepper satte Lamborghini på anden række, da han satte tredjebedste tid for Konrad Motorsport. Firer blev Christopher Haase for Audi Sport Team Car Collection.

Selv en moderne GT3-racer er der luft under alle fire hjul af på Nürburgring Nordschleife… Foto: Gruppe C Photography

Rodet dansk Top Qualifying

Med den ganske markante straf, som Kevin Estré og Manthey Racing fik torsdag aften stillede Manthey Racing slet ikke op i Top Qualifying trods en sikret plads til det. Teamet skal i kraft af straffen starte bagerst i startgruppe 1, så derfor er de helt udenfor top 60, når det går løs lørdag eftermiddag.


Fire biler gik videre fra Q1 på forbedrede tider, men dette blev desværre endestationen for TF Sports gendannede Dane Train. De starter som nummer 26 samlet.

Frederik Schandorff blev ganske sent annonceret hos det italienske Porsche-team, Dinamic Motorsport. Mens søsterbilen åbner som nummer 16, starter Schandorffs #29 som nummer 30 samlet i morgen.

Udenfor GT3-klassen SP9 åbner Henrik Bollerslev og Four Motors i klassen AT for alternative brændstoffer som nummer 78 samlet. De er nummer fire i AT-klassen, mens Rasmus Helmich og Nicolaj Kandborg er klar til duel i V6-klassen. Helmich og Sorg Rennsport åbner som nummer 102 samlet, mens Kandborg og WS Racing åbner som nummer 111.

Det hele går som sagt løs lørdag med start klokken 16.00. Husk at se vores guide til løbet – her er alt om sendetider, streaming og meget, meget mere.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/

Nürburgring 24H-optakt: Kan Michael Christensen og Manthey Racing gentage kunststykket?

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: