GMB Motorsport klar med europæisk lineup

#44 GMB MOTORSPORT - Aston Martin Vantage AMR - European Le Mans Series - Grand Season Finale  - Autodromo International do Algarve  - Portimao - Portugal -
Foto: Aston Martin

GMB Motorsport præsenterede før nytår deres nye, internationale sæsonplaner, hvor ACO’s European Le Mans Series og Michelin Le Mans Cup viger for et nyt Aston Martin-program med englændernes nye GT3-racer i GT World Challenge. Og nu er kørerbesætningen også på plads.

Det bliver et program med mange løb, for det midtjyske team tørner i 2024 ud i både GT World Challenges Sprint-serie såvel som den europæiske Endurance-serie. Det betyder derfor også, at GMB Motorsport står overfor debut i en for teamet ny 24-timersklassiker i form af 24 Hours of SPA til sommer.

Velkendt trio

Holdet på den nye Aston Martin bliver med et velkendt trekløver, for det bliver Gustav og Simon Birch mens Kasper H. Jensen slutter sig til i sæsonens fem langdistanceløb. Gustav Birch var en del af endurance-holdet i 2022/2023 og var med i teamets Le Mans-debut, mens Simon Birch havde et flot indhop i Michelin Le Mans Cup i den forgangne sæson og nu tager et hop op ad stigen med GMB Motorsports nye engagement.

Teamchef Henrik Lundgaard glæder sig over at have mandskabet på plads og ser frem mod den nye, europæiske opgave:

– Der har aldrig været tvivl om, hvordan vi gerne ville bemande bilen, og jeg er særdeles tilfreds med, at vi lykkedes med den plan. Vi har to lynhurtige og ikke mindst sultne unge talenter i Simon og Gustav, og med tilføjelsen af Kaspers erfaring og vindermentalitet synes jeg vi har fundet en nærmest komplet besætning. Nu glæder vi os bare helt enormt til at få noget varme i dækkene og komme i gang med de sidste forberedelser til sæsonen, siger Lundgaard i GMB Motorsports præsentation i dag, onsdag.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: