GMB Motorsport skifter ud – Nicki Thiim ny kører i dansk ELMS-satsning

Foto: Drew Gibson/Aston Martin Racing

Danske GMB Motorsport har her inden aprils sæsonpremiere i European Le Mans Series skiftet ud på holdkortet og kan i dag offentliggøre, at Nicki Thiim bliver ny kører i teamets satsning i European Le Mans Series sammen med Gustav Birch og Jens Reno Møller.

Thiim bliver en del af det danske team som følge af en aftale med Aston Martin Racing – en aftale, som glæder GMB Motorsports nyudnævnte sportsligt ansvarlige, Henrik Lundgaard:

– Nicki er uden tvivl en af Danmarks mest succesfulde og erfarne kørere, og det er et kæmpescoop for os at kunne tilknytte et talent af den kaliber. Han har en lang række flotte titler i bagagen, og vi håber på, at han kan udvide sit pokalskab med os, når vi forhåbentlig bringes tættere på titelkampen i årets ELMS. Udover at øge vores sejrschancer, så kommer Nicki til at kunne øse ud af sin erfaring til vores unge team, der for første gang skal ud at prøve kræfter med GTE-klassen, forklarer Lundgaard i fredagens pressemeddelelse.

European Le Mans Series har sæsonpremiere på Circuit de Catalunya i Barcelona den 23. april, og her overtager Thiim således pladsen i bilen.

Husk, at du får alt om ELMS her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/ , så er du opdateret!


Skal du selv med ud at race? Onsdag den 29. marts prøver vi noget helt nyt og afholder den første Boxengasse Kart Night i Odense. Spritny bane, spændende fight og muligheden for at vinde håneretten mod redaktionen? – se mere herunder!

Boxengasse Kart Night – Odense Gokart Hal

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: