I aften dansk tid: Frederik Vesti kører første officielle F1-træning

Foto: Mercedes AMG F1

Frederik Vesti har kørt Mercedes’ F1-racer før, senest helt officielt ved 2022 Young Driver Test i Abu Dhabi. Men det, der sker i aften, er alligevel lidt nyt for den danske vicemester i Formel 2, for med den første frie træning til Mexicos Grand Prix kører Frederik Vesti sin første session som en del af en F1-weekend.

Her får Frederik Vesti chancen i én af de to FP1-sessioner, som alle teams skal give til en ny kører i løbet af sæsonen.

– Det er min første frie træning i F1 nogensinde, så selvfølgelig er forventningerne store, men jeg har også et program at gennemgå med bilen, og det er opgaven. At få den her test er en kæmpe mulighed for mig, og noget, jeg har arbejdet ekstremt hårdt for at opnå lige siden jeg blev en del af Mercedes’ juniorprogram, siger Frederik Vesti i en ny video fra Mercedes AMG F1.

Testen i Mexico bliver Frederik Vestis første optræden i en officiel F1-session. Foto: Mercedes AMG F1

Du kan se resten af videoen her – Mercedes går mere i detaljer om forberedelserne til Frederik Vestis test i Mexico. FP1 køres fra i aften klokken 20.25 dansk tid – fang den på TV3 Max eller F1 TV!

Følg os på  www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/, så er du opdateret!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: