Intet Lamborghini-fabrikssæde til Dennis Lind i 2019

Foto: Kim Gripping / Boxengasse

Det var ellers planen for Lamborghini Juniorkøreren, da Boxengasse talte med ham tidligere på året. På trods af flotte resultater i både den europæiske Lamborghini Super Trofeo og i Blancpain GT Asia er den tidligere DTC-mester altså blevet forbigået. Dennis selv er naturligvis skuffet:

– Jeg ved ærligt talt ikke hvad der skal ske lige nu. Jeg havde håbet at få chancen, især med de resultater jeg har kørt hjem i år, men det blev ikke lige, siger han.

En del af sæsonen i år er gået med at køre race i den asiatiske Blancpain-serie for det kinesiske Lamborghini-team, FFF Racing. Ud af fire løb er det blevet til to podieplaceringer, og der kunne godt være flere opgaver for teamet i vente:

– De (FFF Racing, red.) snakker om at køre i en europæisk serie næste år, og der er det ikke urealistisk at jeg får et sæde, fortæller Dennis, som efterhånden har stiftet bekendtskab med de fleste europæiske racerbaner. Ikke mindst fra Lamborghini Super Trofeo-serie, hvor han sammen med svenske Simon Larsson deltager i PRO-AM-mesterskabet.

Dennis Lind håber på en fortsættelse af sin kontrakt med kinesiske FFF Racing. Foto: FFF Racing.

Der følger en spændende tid for Dennis Lind, som i weekendens finaleløb på Jyllandsringen havde en lille ekstraopgave ved siden af sin rolle som DTC-kører for LM Racing. Han deltog nemlig også i Special Saloon Car-klassen med en Lamborghini Huracan Super Trofeo magen til den, han kører i den officielle Lamborghini-serie.


– Jeg blev ringet op af Lamborghini Copenhagen, som spurgte om jeg havde lyst til at køre bilen i weekenden, og så var der ikke så meget at diskutere. Det er en fed bil, og jeg har fået mange kommentarer om at den kunne høres langt væk, griner han.

I DTC-stillingen slutter Dennis Lind på en fjerdeplads efter Frederik Schandorff og foran onkel Jan Magnussen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: