Dennis Lind bliver fabrikskører for Lamborghini

Foto: Boxengasse

Det er første gang i mange år, hvis ikke nogensinde, at Dennis Lind allerede inden jul har fuldt overblik over næste års motorsportssæson. Og det er første gang, at den tidligere DTC-mester og Formel Ford-verdensmester kan se frem til en reel, månedlig lønseddel for sine udfoldelser bag rattet.

– Jeg har stadigvæk ikke helt fanget det endnu, selvom jeg satte underskriften for et par uger siden, fortæller den nyslåede fabrikskører, hvis karriere endelig ser ud til at tage fart.

Fabrikskontrakten er kommet i hus efter et par år, hvor Roskilde-køreren har været en del af Lamborghini’s juniorhold. I 2016 blev han både Europa- og Verdensmester i Lamborghini Super Trofeo-serien, hvilket gav ham en travl 2017-sæson med de italienske sportsvogne.

Chefen for Lamborghini Motorsport, Giorgio Sanna, udtaler i forbindelse med forfremmelsen:

– Placeringen af Dennis på fabriksholdet er ikke kun på grund af hans kvaliteter som racerkører og ung mand – det er også beviset på at vores talentprogrammer hjælper talenterne med at blive bedre.


Det var netop sædet hos Lamborghini, som i 2016 kostede Dennis Lind en tur i retten. Hans daværende “arbejdsgiver” i DTC, Massive Motorsport, ville ikke acceptere at Dennis sprang to løb over på de danske baner for at deltage i Lamborghini Super Trofeo-serien. Muligheden var alligevel for god, så det danske talent udeblev fra Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen for at deltage i et løb på Monza – og så var balladen der.

Det er en kæmpe lettelse at vide hvad jeg skal næste år på så tidligt et tidspunkt, og at jeg samtidig ikke behøver spekulere over hvor, pengene skal komme fra…

Med to titler i 2016, og nu en fabrikskontrakt med Lamborghini, kan ingen længere påstå at det var en dårlig beslutning, Dennis Lind tog for snart tre år siden.

Danskeren bliver en del af A-holdet for Lamborghini, hvor han sammen med to andre fabrikskørere skal repræsentere det italienske mærke i sportsvognsløb rundt omkring i verden. Blandt andet i Blancpain Endurance Series kommer Dennis Lind efter sigende til at deltage.

Det er blandt andet mesterskabet i Blancpain GT Series Asia, som har bidraget til forfremmelsen. Foto: Lamborghini Squadra Corse

Én ting må Dennis Lind dog vente med lidt endnu. Firmabilen.

– Sådan én følger ikke lige med i aftalen. Jeg er stadigvæk langt nede i fødekæden, så det er kun til løbene at jeg for alvor er godt kørende, griner han.

Vi har tidligere her på siden bragt et kort portræt af Dennis Lind. Det kan du læse her.

[su_note note_color=”#dddddd”]

Om Dennis Lind

Alder: 25 år
Bopæl: Roskilde

Fabrikskører, Lamborghini Squadra Corse

Karrieren kort
2008: NEZ-mester, Formel Ford
2009: Danmarksmester, Formel Ford
2010: Verdensmester, Formel Ford
2013: Danmarksmester, DTC
2016: Europa- og Verdensmester, Lamborghini Super Trofeo
2018: Mester, Blancpain GT Series Asia[/su_note]

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: