Dennis Lind og Lamborghini rykker ind i Intercontinental GT Challenge

Dennis Lind Lamborghini Factory Driver
Foto: Dennis Lind Racing / ORANGE1 FFF Racing by ACM

Dennis Lind har allerede prøvet kræfter med både bil, team og serie ved enkelte lejligheder i den forgangne sæson, og nu kan roskildenseren se frem til at få en mere fast rolle hos det kinesiske Lamborghini-team ORANGE1 FFF Racing by ACM.

Teamet går nemlig ind i Intercontinental GT Challenge på vegne af Lamborghini, som dermed også får sin første fulde sæson i serien. Det kinesiske team rykker ind i Intercontinental GT Challenge efter en stærk 2019-sæson i Europa, hvor teamet med Andrea Caldarelli og Marco Mapelli som de første vandt Blancpain GT Series Endurance Cup-titlerne både for kørere og hold samt i GT World Challenge Europe.

Nu går det kinesiske team et trin længere op ad GT-rangstigen, og får Dennis Lind med til de fem runder af Intercontinental GT Challenge.

Det er en ny mulighed, som Dennis Lind glæder sig til:
– Jamen jeg glæder mig sindssygt meget til det. Det vil give mange nye erfaringer, og IGTC er nok den mest konkurrencedygtige serie, der er for sportsvogne i verden lige nu. 

Dennis Lind fortsætter i 2020 med Andrea Caldarelli og Marco Mapelli som holdkammerater hos FFF Racing by ACM.

Bathurst er første stop


Muligheden hos FFF Racing by ACM betyder også, at Dennis Lind allerede i denne måned skal i aktion. Intercontinental GT Challenge har nemlig premiere med det traditionsrige 12 Hours of Bathurst i Australien, inden turen senere på året går videre til SPA 24h, Suzuka 10 Hours, Indianapolis 8 Hours og endelig finalen i Sydafrika til november, når det nyligt genopstandne 9 Hours of Kyalami igen skal køres.

Bathurst bliver en helt ny udfordring, men arbejdet i simulatoren er for længst skudt i gang, forklarer Lind:
– Det er en ny bane for mig. Jeg har trænet den en del på simulatoren og har set mange race derfra også. Det ser ud til at være en sjov bane, så jeg ser frem til at prøve kræfter med The Mountain, siger han til Boxengasse.

I en udsendt pressemeddelelse forklarer holdejer Fu Songyang fra ORANGE1 FFF Racing by ACM, at holdet ser frem til at tage en ny udfordring op:

– Efter 2019 er vi klar til at tage en ny udfordring op til i år. I samarbejde med Lamborghini Squadra Corse og ORANGE1 er næste trin for vores internationale satsning at gå ind i Intercontinental GT Challenge. Vi har allerede vundet i Asien i 2018 og Europa i 2019, så 2020 kunne være den helt rette mulighed for at tage alt under det samme. Med det sagt, så vil jeg være ærlig og sige, at udfordringen bliver seriøs, og niveauet er enormt højt – og vores team skal repræsentere én af de mest prestigefulde fabrikanter. Valget af Andrea, Dennis og Marco faldt mig helt naturligt og er en ligeledes naturlig forlængelse af det projekt, vi startede i fjor. De er uden tvivl de bedste kørere vi kunne få til det her nye eventyr.

Bathurst 12h kører trods skovbrande

Optakt: Den belgiske langdistanceklassiker har vokseværk

Michael Christensen sejrer i regnplaget SPA24h

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: