Nicklas Nielsen skifter til ELMS

Foto: Formula Racing

Danske Nicklas Nielsen er godt i gang med at tage et solidt skridt frem i sin karriere med Ferrari, for i år er 2018 Ferrari Challenge verdensmesteren nemlig en del af sæsonplanerne hos det amerikanske Luzich Racing. Amerikanerne har i forvejen haft samarbejder med danske kørere, senest gav det en titel i International GT Open, som Mikkel Mac vandt for Luzich Racing.

Også Mac er en del af planerne i år for Luzich, hvor han sammen med Fabien Lavergne skal køre Michelin Le Mans Cup i en Ferrari 488 GT3.

Nicklas Nielsen derimod har fået chancen i en ny serie for Luzich Racings vedkommende, nemlig i ELMS. Også her er Fabien Lavergne med på holdet, ligesom Nielsen også får Ferraris forsvarende mester i WEC, Alessandro Pier Guidi med på teamet:

– Den her mulighed er kommet i hus på baggrund af nogle tests, jeg har kørt. Så det har været i kortene i nogen tid efterhånden, at jeg skulle køre ELMS. Jeg er så taknemlig og glad for, at jeg kan blive en del af det setup, som Luzich står med, forklarer Nicklas Nielsen til Boxengasse.

https://www.facebook.com/nicknielsenn/posts/1960227627437521


 

Luzich Racing er et ganske nyt team, som faktisk kun har én sæson bag sig. Trods det, så performede teamet stærkt i fjor i International GT Open, og i år satses der på ELMS og Michelin Le Mans Cup. For Nicklas Nielsen er aftalen i ELMS dog ikke den eneste opgave i år – danskeren er også at finde hos AF Corse i den ganske stærkt besatte Italian Gran Turismo Championship, hvor den 22-årige dansker skal dele en Ferrari 488 GT3 med Matteo Cressoni og Simon Mann:

– Det bliver noget helt anderledes end sidste år. Jeg kørte Ferrari Challenge og nogle enkelte løb i GT3, men jeg ser virkelig frem til udfordringerne i år. Udover ELMS har jeg også fire afdelinger med AF Corse i Italian Gran Turismo Championship, forklarer han.

Allerede i den kommende weekend går det løs i Italian Gran Turismo Championship med AF Corse, mens debuten hos Luzich Racing finder sted, når der weekenden efter køres European Le Mans Series på Paul Ricard i Frankrig.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: