Abu Dhabi: Vesti tredjehurtigste rookie i Formel 1 træningen

Fred-Vesti-Abu-Dhabi-text
Foto: Mercedes Petronas AMG F1/Sulay Kelly

En travl fredag, det er hvad Frederik Vesti stod op til i morges. Først skulle han ud og mærke banen i F2 raceren, hvor blandt andet vinden på start/mål langsiden gjorde bilen svær at styre. Kort efter skulle han hoppe ud af PREMA kørerdragten for at hoppe direkte i Mercedes kørerdragten.

Han var ikke den eneste rookie som skulle ud og prøve kræfter med en F1 racer i dagens første F1 træning. Hele 10 styks deltog i sessionen.

  1. Théo Pourchaire i Alfa Romeo
  2. Pato O’Ward i McLaren
  3. Oliver Bearman i Haas
  4. Jake Dennis i Red Bull
  5. Isack Hadjar i Red Bull
  6. Robert Shwartzman i Ferrari
  7. Jack Doohan i Alpine
  8. Felipe Drugovich i Aston Martin
  9. Zak O’Sullivan i Williams
  10. Frederik Vesti i Mercedes

Det var derfor en session der handlede om at vise sit værd. Ét var at levere data til de respektive hold, men det var ligeså en mulighed for dem alle at udnytte scenen til at stå godt i øjnene for de vigtige og rigtige personer.

– Det er et nyt skridt i min karriere at køre FP1 i Abu Dhabi. Det var kæmpestort at køre min første officielle session i F1 nogensinde i Mexico, og jeg lærte enormt meget af det. Det var godt at kunne bakke teamets arbejde op på den måde, og jeg ser frem til at bygge videre på erfaringerne i Yas Marina. Det er en bane, jeg kender ganske godt, og jeg er ret sikker på at jeg hurtigt er med i løbet af den træning. Jeg er enormt spændt på at skulle køre F1 igen og vil gerne benytte lejligheden til at takke teamet for tilliden, sagde Frederik Vesti til Mercedes’ presseservice forud for weekenden.

Nu gælder det F2 kvalifikationen kl. 12:00 dansk tid, hvor det bliver spændende at se om kørerne som deltog i FP1 kan finde bremsepunkterne for F2 bilerne hurtigt.


Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: