Altdominerende Vesti ryddede bordet på Hungaroring

Foto: ACI Sport

Tre pole positions. Tre sejre. Så er der faktisk ikke meget mere at komme efter for Frederik Vesti – det er nemlig intet mindre end hvad vejlenseren opnåede i denne weekend på Hungaroring i Ungarn, hvor tredje afdeling af Formula Regional Europe blev kørt.

Med hurtigste omgangstid i begge kvalifikationssessions sikrede det danske formeltalent sig Pole Position til de første to løb, og da startgridden til tredje løb dannes af den næsthurtigste omgangstid fra de to sessions, så var danskeren fra Prema Powerteam naturligvis øverst på listen igen.

Lørdag eftermiddag blev der ganske fint fulgt op med en sejr i det første løb, hvor ingen rigtigt kunne følge Vestis hæsblæsende tempo. Godt tre sekunders forspring havde han ned til nummer to, Enzo Fittipaldi.

Frederik Vesti og Prema Powerteam er en giftig kombination i Formula Regional European Championship. Foto: ACI Sport

Søndag fortsatte Frederik Vesti ufortrødent med endnu et fejlfrit race. Igen var det Enzo Fittipaldi som gik forbi Ollie Caldwell og Vestis tidligere teamkammerat, Sophia Floersch, for at lægge sig bag den danske komet – men heller ikke i andet løb kunne brasilianeren lukke hullet.

En præstation som Frederik Vestis bliver for alvor imponerende, når man giver historien en smule krydderi i form af et hjulophæng som gik i stykker midt på sidste omgang af tredje heat – hvor han naturligvis lå i front. Med det yderste af neglene holdt han fast i førstepladsen frem til målstregen, hvor han kunne kåres som en yderst overlegen vinder af alt, der kunne vindes i hele weekenden.


 

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: