Vesti er europæisk F3-mester

Foto: Vesti Motorsport

Det er ikke kun på dansk jord at motorsportssæsonen 2019 er ved at gå på hæld. Søndag sikrede Frederik Vesti sig titlen i Formula 3 Regional Europe før tid, da han med to sejre og en fjerdeplads hentede point nok til at være uovervindelig før det sidste løb.

Den vejlensiske F3-kører kom ubesværet til weekendens to sejre. Første sejr blev hentet fra pole position i første heat, og ingen af konkurrenterne kunne følge det danske formeltalent. Næsten samme historie gjaldt i næste løb, hvor Frederik Vesti fravristede førstepladsen fra David Schumacher og efterfølgende nød godt af at Igor Fraga kørte den brede stil og holdt alle konkurrenter bag sig i størstedelen af løbet. Det betød at Vesti kunne køre først over målsstregen med 14 sekunder til nærmeste forfølger.

Søndagens fjerdeplads var nok til at sikre mesterskabet, og det var ikke uden grund en lykkelig Frederik Vesti som i en pressemeddelelse reflekterer over sejren:

– Mit livs største dag! Kun de, der har prøvet noget lignende, kan forstå, hvor stort det her er, fortæller han, og fortsætter med en stor tak til sin manager, Dorte Riis Madsen, ligesom hans personlige ingeniør, Pedro Matos:

– Jeg er så glad og taknemmelig at ord ikke kan beskrive det – også over for mit team, Prema, og min ingeniør, Pedro. I går gav jeg ham det 10-tal i min race report, jeg hidtil har holdt tilbage for at holde ham til ilden, lyder det fra europamesteren.


Allerede mandag er Vesti tilbage i aktion. Denne gang er det i simulatoren hos Prema Powerteam, hvor forberedelserne til sæsonfinalen på Monza er i fulde omdrejninger. Finalen køres den 18-20. oktober.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: