Frederik Vesti får F3-debut i oktober

Foto: ADAC Motorsport

Efter et par sæsoner med stærkt fremskridt i den tyske F4-serie satser Frederik Vesti nu på at rykke op til Formel 3 fra 2019. I første omgang stiller Van Amersvoort-køreren op i sæsonfinalen på Hockenheim for at få vigtige input til vinterens træningsprogram. Det fortæller han til Vejle Amts Folkeblad:

– Det hjælper mig til at vide, hvad jeg skal arbejde på henover vinteren, så jeg bedre kan udvikle mig. På den måde er resultatet knap så vigtigt som selve erfaringen, fortæller Vesti til avisen.

Frederik og hans baglands ambition er at stille op for det hollandske Van Amersvoort-team i den europæiske F3-serie i de kommende to sæsoner. Det er en indsats som vil koste op imod 10 millioner kroner om året; ikke just småpenge, men Vesti har tiltro til at han igennem sit sponsornetværk og kontakter kan rejse pengene:

– Mit team har et stort sponsornetværk, og vores folk tilkendegiver, at det ser lovende ud med finansieringen, siger Frederik Vesti.

Frederik Vesti skifter Formel 4 ud med Formel 3. Foto: ADAC Motorsport

Når Frederik Vesti debuterer i Formel 3 bliver det i benhård konkurrence med flere kørere som allerede er ansat som juniorkørere fra Formel 1-teams. Blandt andet engelske Dan Ticktum og russiske Robert Schwartzman som er tilknyttet hhv. Red Bull Racing og Ferrari’s Driver Academy. Også Michael Schumachers søn, Mick Schumacher, kører i den europæiske serie, og har i de seneste løb bevist at der er højoktan blandet i blodet.


Frederik Vesti ligger forud for finaleløbet på Hockenheim på fjerdepladsen i det tyske Formel 4-mesterskab. En stærk løbsweekend kan dog sikre ham andenpladsen i mesterskabet.

Kilde: Vafo.dk

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: