Audi topper testdagene til 24 Hours of SPA

Foto: SRO/24 Hours of SPA/IGTC

Der er godt fem uger til det går løs med den 74. udgave af 24 Hours of SPA, men allerede nu har holdene i det 65 biler store felt fået en forsmag og kombineret 16 timers test i går, tirsdag, samt i dag, onsdag. De to officielle testdage endte med Audi på toppen i form af Team WRT’s #32, som er bilen Valentino Rossi deler med Nico Müller og Frédéric Vervisch.

De blev på tavlen fulgt af to Porscher i form af Dinamic Motorsports #54 (Matteo Cairoli, Come Ledogar & Klaus Bachler) og KCMG’s stærkt besatte #47 med Nick Tandy, Laurens Vanthoor og norske Dennis Olsen.

De forsvarende 24 Hours of SPA-vindere, Iron Lynx #51, var syvendehurtigst. Foto: SRO

Bedste danskerbil blev de forsvarende vindere – Iron Lynx’ Ferrari #51 med Nicklas Nielsen, som i år deler bil med James Calado og Miguel Molina på syvendebedste tid samlet, mens Michael Christensen og genforeningen med 2019-vinderlineuppet fra GPX kørte 11. hurtigst til testen.

Michael Christensen er genforenet med både team og lineup fra 2019-sejren – GPX har denne ganske farverige Porsche klar til årets 24-timersklassiker. Foto: SRO

Begge dage bød på sol, og tirsdagens træning endte også med at give testens bedste tid til WRT-Audien, mens KCMG’s tid blev sat onsdag morgen og toppede onsdagen samlet set også. Årets 24 Hours of SPA byder igen på stærk, dansk deltagelse med hele otte danske navne til start, når det for alvor går løs fra torsdag den 28. juni med træning og kvalifikation, mens fredagen byder på den klassiske Superpole – lørdag den 30. juli køres selve løbet med start 16.45.

Det hele kan som altid følges live på Youtube ganske gratis.


Den komplette resultatliste fra testen finder du her!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: