Orange1 KPAX Racing mister pole position i 24 Hours of SPA

Foto: SRO

I går sikrede Andrea Caldarelli Lamborghini mærkets første pole position i 24 Hours of SPA, lige indtil i dag, hvor en teknisk fejl koster dem den titel.

Lamborghini med nummer 6 har kørt med forkerte motorindstillinger og luftfilter under Superpole i går, hvilket nu er årsagen til at alle Caldarellis omgangstider fra i går er blevet slettet. Det var altså et brud på BOP reglerne som blev skyld i at Lamborghini alligevel ikke kunne pryde sig med deres første pole position i 24 Hours of SPA.

Ovenpå denne straf, fik teamet ligeledes €25.000 i bøde og 10 strafplaceringer. Dermed starter Orange1 KPAX som nummer 30, i stedet for i front af feltet.

AMG Team AKKODIS ASP #88 starter i stedet i pole position med Raffaele Marciello bag rattet. Dinamic #54 bliver den anden bil i forreste startrække med Klaus Bachler i førersædet.

Startende danske kørere


Med den større rokade efter straffen, får flere af danskerbilerne en fordel allerede inden løbet er i gang.

5. Michael Christensen – GPX Martini Racing #221

12. Nicklas Nielsen Iron Lynx #51

16. Nicki Thiim – Beechdean AMR #95

25. Nicolai Kjærgaard – Garage59 #159

42. Frederik Schandorff – Inception Racing #7

SE MED I DAG!

24 Hours of SPA 2022 starter klokken 16.45. Vanen tro har vi samlet en optakt med streaming og meget mere – kig med her!

24 Hours of SPA-optakt: Nyt dansk sportsvognsbrag i vente

Husk, at du får alt om dansk og international motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/ , så er du opdateret!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: