IMSA: Mikkel Jensen fortsætter hos TDS Racing i 2024 – og får selskab af Indy NXT-talent

Foto: IMSA/Jake Galstad

Mikkel Jensen fortsætter som fuldtidskører for #11 TDS Racing i IMSA WeatherTech SportsCar Championships LMP2-klasse, hvor også Steven Thomas forbliver i sin rolle på fuldt program.

2023 blev en succesrig sæson for den dansk-amerikanske duo, der blandt andet bød på en sejr på Laguna Seca og Indianapolis Motor Speedways road course, hvortil et podie på 12 Hours of Sebring også blev en realitet.

Udover programmet hos TDS Racing fortsætter Mikkel Jensen også i FIA WEC’s HyperCar-klassen for Peugeot, hvilket danner grund for danskerens kommende fravær på Canadian Tire Motorsport Park, hvor WEC’s 6-timersløb på São Paulo bliver prioriteten.

Derudover får de selskab af Indy NXT-talentet, Hunter McElrea, der efter Christian Rasmussens triumf kunne tage æren som vicemester. Hunter McElrea bliver langdistancekører og bliver altså allerede at opleve i januars Rolex 24 at Daytona.

»Jeg er meget glad for aftalen, og det bliver fedt at fortsætte kampen i IMSA-mesterskabet i 2024,« lyder det fra Mikkel Jensen i en pressemeddelelse.


»Stor tak til TDS Racing og Steven Thomas for at tage mig med på holdet igen. Mesterskabskampen var tæt i år, og vi kæmpede med om titlen frem til finalen, så vi går benhårdt efter revanche i den nye sæson, hvor feltet bliver endnu stærkere med 11 biler, der alle kører den fulde sæson,« siger han og afrunder:

»Jeg er taknemmelig over at fortsætte min karriere i det amerikanske sportsvognsmesterskab, som jeg har deltaget i hvert år siden 2020, og som er en perfekt pendant til mit engagement med Peugeot i VM-serien, lyder det fra Mikkel Jensen«.

Charles Milesi bliver holdets fjerde kører på Daytona.

Hvordan følger du NTT IndyCar Series?

Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du følge Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Christian Rasmussen-fangruppe her.

Boxengasse er også på Twitter, og du finder os lige her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: