Kevin Magnussen bekræfter i dag planerne for den kommende sæson. Det amerikanske Haas F1-team bliver skiftet ud med et andet amerikansk team, nemlig Chip Ganassi Racing, som vender tilbage til det amerikanske sportsvognsmesterskab, IMSA WeatherTech SportsCar Championship, sammen med Cadillac.

Magnussen får hollandske Renger van der Zande som teamkammerat i teamets Cadillac DPi-V.R, og det varer ikke længe før den snart tidligere F1-kører får sin debut i sportsvognsracing, som bliver til 24 timers-løbet på Daytona i januar måned. Det bliver det første 24 timers-løb for Magnussen Jr., som nu for alvor sætter sine fødder i farmands fodspor.

Annonce:

I pressemeddelelsen fra Chip Ganassi Racing udtaler Kevin Magnussen:

“Hvis du er i professionel motorsport et hvilket som helst sted i verden, så kender du navnet Chip Ganassi og hvad det repræsenterer. Chip har bygget en af verdens bedste motorsportsorganisationer både på og udenfor banen, og du kan kigge tilbage i historien og se de imponerende resultater. Det er en kæmpe mulighed for mig at teame op med CGR, Renger og Cadillac. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, møde teamet og forberede mig til 2021-sæsonen.”

Her på redaktionen byder vi Kevin Magnussen velkommen til rigtig motorsport og håber, at han får et velfortjent comeback til podieplaceringer i 2021.

Annonce:

Forfatter: Kim Gripping

Motorsportsfotograf og forhenværende PR-ansvarlig for flere kørere og teams i ind- og udland, blandt andet Morten Dons under hans år i European Le Mans Series. Brænder for den gode historie og de skæve vinkler.

Skriv et svar