Bommarito Automotive Group 500: TV-tider, spotterguide og optakt

Parade Lap - Bommarito Automotive Group 500_Large Image Without Watermark_m47145
Foto: James Black/Penske Entertainment

NTT IndyCar Series rammer i selskab med Road to Indy World Wide Technology Raceway ved St. Louis i delstaten Missouri, der lægger asfalt til sæsonens sidste ovalbaneløb, Bommarito Automotive Group 500. Det er samtidig sæsonens tredjesidste løb og derfor er alt på spil for alle. Christian Lundgaard fører rookie-mesterskabet med 69 point ned til David Malukas, ligesom kun seks små point differentiere Will Power og Scott Dixon i kampen om dette års IndyCar-mesterskab – Will Power går ind i weekenden som førende.

Den seksdobbelte IndyCar-mester, Scott Dixon, var én af flere kørere der mærkede konsekvensen af de to eneste sving på banen. Her er det bagvingen der røg af efter en duel. Foto: James Black/Penske Entertianment

Mere Lundgaard i 2023

Som vi onsdag aften dansk tid kunne berette, forlænger Christian Lundgaard med Rahal Letterman Lanigan Racing og dermed er 2023-sæsonen helt og aldeles sikker for danskeren der underskrev en flerårig kontrakt. Lundgaard og RLL’s sæson startede skidt men holdet fandt så småt melodien i sommer, og står nu stærkere end på noget andet tidspunkt i sæsonen.

Det blev bl.a. til en dansk podieplacering i form af en andenplads i Gallagher Grand Prix på Indianapolis Motor Speedways road course-layout, og blot en uge senere bragede Lundgaard på tredjepladsen i Nashvilles gader under Big Machine Music City Grand Prix, og sikrede dermed sit bedste kvalifikationsresultat i IndyCar nogensinde.

Christian Lundgaard på Iowa Speedway hvor der også blev kørt med de Red Bull-designede bagvinger, fremfor speedway-bagvingerne. Foto: Joe Skibinski/Penske Entertainment

TV-tider & spotterguide

Ændringer i programmet under løbsweekenderne er ikke nogen sjældenhed, så tag højde for små ændringer. Hvis der kommer større ændringer i programmet, vil vi oplyse om det på vores Facebook og Twitter. Du kan følge os på Facebook her og på Twitter her. NENT Group har rettighederne til NTT IndyCar Series som de eneste på dansk grund, men alternativerne findes, for hos IndyCar Live kan du oprette en gratis (og lovlig) bruger og streame træningerne og kvalifikationen. Du kan også få glæde af løbene hvis du er villig til at tage pengepungen op af lommen, og lige nu kører sitet faktisk en rabat på de sidste tre løb i sæsonen.

Spotterguide (kan printes)


Fredag d. 19. august

19:00-20:00 – IndyCar – Træning 1
21:10-22:00 – Indy Lights – Træning
22:15-23:15 – IndyCar – Kvalifikation

Lørdag d. 20. august

00:15-00:45 – Indy Lights – Kvalifikation
01:00-01:30 – IndyCar – Træning 2
01:45-02:45 – IndyCar – Sidste træning
22:10 – Indy Lights – Løb (75 laps)

Søndag d. 21. august

00:00 – Bommarito Automotive Group 500 (260 laps)

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: