IndyCar: Milwaukee Mile og Texas Motor Speedway har »mulig afklaring« om kalenderpladser mandag

PPG 375 -  Indycar - Texas Motor Speedway
Foto: Chris Owens/Pennske Entertainment

Rygterne har længe cirkuleret og været genstande for diverse rubrikker og spalteplads i amerikanske og europæiske motorsportsmedier, og nu ligner en endelig afklaring snart at blive en realitet.

Texas Motor Speedway og Milwaukee Mile, der står med mulige statusser som hhv. taber og vinder på 2024’s IndyCar-kalender.

Milwaukee Mile indkalder til pressemøde

Allerede i sommer begyndte flere snakke om muligheden for et IndyCar-visit på Milwaukee Mile, der kun ligger fire timers kørsel fra seriens kontor -og hjemmebane, Indianapolis Motor Speedway, hvilket er ultrakort i amerikanerafstand.

Så sent som i går skrev vi her på Boxengasse om situationen for Milwaukee Mile, og nu ligger det op til en endelig afklaring, om hvorvidt Wisconsin skal være delstatsvært for endnu en løbsweekend (Road America ligger også i Wisconsin).

I morgen, mandag, er der ifølge Milwaukee Business Journal indkaldt til pressemødet kl. 16:00 dansk tid, hvor der er lagt op til en »stor annoncering«.


Chef for IndyCars pressetjeneste, og medejer af serien, Roger Penske, deltager i pressekonferencen og forstærker dermed forhåbningerne om et IndyCar-tilbagevenden på banen for første gang siden 2015.

Texas Motor Speedway er »måske på pause« i 2024

En nyhed, der modsat ovenstående først er kommet ind i denne uge, er, at det ikke er sikkert, hvorvidt NTT IndyCar Series skal til Texas Motor Speedway i den kommende sæson, som det ellers har været i de seneste 27 år.

Aktører og medlemmer af banens ledelse vil ifølge flere amerikanske medier også afholde en pressekonference i morgen, mandag, hvor de vil præsentere nyt om situationen.

Det melder en kilde tæt på løbsledelsen til flere medier, heriblandt Boxengasse, og IndyCars presseenhed, Penske Entertainment, afviser ikke historien.

Tidligere i år blev flere NASCAR-journalister orienteret om, at NASCAR Cup Series muligvis må undvære banen i 2024, da asfalten og flere af faciliteterne omkring banen trænger til en større renovering.

Ifølge en repræsentant fra banens koordineringsudvalg er der »mere korrekt« tale om, at IndyCar og Texas Motor Speedway ikke kan »finde til enighed om en passende dato«.

Det er heller ikke usandsynligt, at 2024-kalenderen bliver annonceret i samme omgang.

Hvordan følger du NTT IndyCar Series?

Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du følge Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Christian Rasmussen-fangruppe her.

Boxengasse er også på Twitter, og du finder os lige her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: