IndyCar skubber test af 2024-biler til offseason

Foto: Honda Racing

Rigtig mange IndyCar-fans havde med stor sandsynlighed set frem til testprogrammerne af de nye 2024-biler, men bedst som man kunne håbe og tro at noget snart sker på den front, er det seneste nye endnu en udskydelse.

Planen var at gennemføre testprogrammerne før slutningen af juli, men grundet det aktuelle Gallagher Grand Prix og en tætpakket løbskalender har det ikke været muligt. Vi har dog fået en forsmag på sagerne, der for første gang fik asfalt under dækkene på IndyCars hjemmebane, inderkredsen af Indianapolis Motor Speedway, tilbage i marts. På daværende tidspunkt var mængden af information ikke stor og den status har ikke ændret sig siden.

IndyCar testede for første gang de nye 2024-biler på seriens hjemmebane, Indianapolis Motor Speedways road course-layout. Her er det Chip Ganassi Racing Hondas Scott Dixon der stod for testen af Honda-raceren, mens Josef Newgarden fra Team Penske Chevrolet klarede den sag for Chevrolet. Foto: Honda Racing

Boxengasse har flere gange forsøgt at få en kommentar fra IndyCar-præsident Jay Frye. Han henviser til et svar han tidligere på året gav til det amerikanske medie Racer.

”Vi arbejder på at ramme samme forskellige vartegn som det fulde hybridsystem før vi igangsætter testningen. Når vi kommer dertil begynder vi at bekymre os om testningen på banen. Og der er aldrig travlt med at komme på banen. Vi vil have det til at blive rigtigt godt, og så gå til den næste proces,” lød det fra Jay Frye.

IndyCar-sæsonen afsluttes d. 11. september på Laguna Seca og derfra er der rig mulighed for at få testet. Sæson 2023 begynder ifølge Boxengasses kilder nogenlunde samme tidspunkt som i år. Det kan du læse mere om her på siden inden længe, så hold dig opdateret her på siden og herunder:


Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/ 

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: