Marco Sørensen skriver ny flerårig kontrakt med Aston Martin Racing

409621436_18402615229040588_5460012521516618553_n
Foto: Marco Sørensen/Facebook

Det er ikke længe siden vi kunne berette at Marco Sørensen i det kommende år skal køre Rolex 24 på Daytona for Heart of Racing, selv samme løb han vandt i januar 2023 med samme hold.

Men i dag, d. 11. december, kom endnu en god nyhed frem. Marco Sørensen har skrevet under på en flerårig kontrakt med Aston Martin Racing! Sørensen blev i 2015 fabrikskører for Aston Martin, hvilket sidenhen er blevet til adskillige sejre og tre WEC klassemesterskaber.

Aston Martin annoncerede i oktober at de er i gang med udviklingen af en Hypercar baseret på mærkets Valkyrie racer samt en ny generation af deres Vantage GT3 racer. Det var eftersigende dette som skulle have fået Sørensen til at skrive under på den nye kontrakt. Ifølge motorsport.com skulle Sørensen eftersigende have haft to andre tilbud på hånden, hvilket næsten var årsagen til han forlod Aston Martin.

Men lysten til at blive fast inventar i Aston Martins Le Mans Hypercar i form af Valkyrie fik ham alligevel til at blive hos teamet.


– Enhver kører ville lyve, hvis ikke de sagde de drømmer om at køre Valkyrie raceren. Jeg ville blive enormt glad hvis jeg får lov til at køre den bil men intet er sikkert i forhold til, hvem der ender med at køre den endnu. Mit primære fokus bliver GT3 raceren og de mesterskaber jeg skal deltage i det kommende år, udtaler Marco Sørensen til motorsport.com.

Med denne annoncering er der ingen tvivl om at Sørensens 2024 bliver endnu et travlt år for nordjyden.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: