Motorsport.tv forsvinder fra dit fjernsyn

Flere internationale medier har i dagens løb berettet om den snarlige lukning af den eneste rigtige tv-kanal for motorsportsentusiaster. Det sker blot to år efter at kanalen blev opkøbt af Motorsport Network. Allerede dengang var en del af planerne at lancere en streamingtjeneste i stil med Netflix, udelukkende med motorsportsindhold.

Det ser altså ud til at skiftet fra flow-tv, som det gammeldags fjernsynsnet kaldes, over til on-demand sker i dette efterår. Desværre tyder det på, at det ikke bliver med samme kvalitet eller kvantitet, som hidtil har præget kanalen.

Rygtet vil nemlig vide, at samtlige medarbejdere i produktionsafdelingen, altså fotografer, klippere, journalister m.v., er blevet orienteret om at deres opsigelser er på vej i printeren. Det samme gælder flere ledende medarbejdere.

Det betyder at det er slut med egne produktioner og udsendelser fra motorsportskanalen, som fremover udelukkende har tænkt sig at sende det signal, som bliver produceret af de respektive mesterskaber. Samtidig mister en lang række motorsportsklasser, både prestigefyldte såvel som græsrodsklasser, en helt enestående TV-dækning.

Motorsport Network er ejet af den russiske milliardær, Mike Zoi, som er bosat i Miami. Firmaet har opkøbt op mod 50 motorsportsrelaterede virksomheder siden grundlæggelsen i 2015, heriblandt Autosport.com og Formula E-serien. Flere steder i branchen omtales Motorsport Network som en kapitalistisk gigant uden kærlighed til sporten.


Det bliver interessant at se, hvad Motorsport.tv bliver lavet om til i de kommende uger og måneder.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: