Indy Lights: Rasmussen P3 i Andretti domineret kvalifikation

Foto: Travis Hinkle

Indy Lights besøger sammen med Indycar den fede bane, Road America, i denne weekend. De unge talenter skulle i dag kæmpe om startplaceringerne til løbet i morgen aften.

Det blev Sting Ray Robb som sikrede sig pole position, for første gang i Indy Lights for hans vedkommende. Det blev tiden 1:53.974 som de resterende skulle slå, men de som kom tættest på, var teamkammeraterne McElrea og dansk Christian Rasmussen henholdsvis 0,2 og 0,3 sekunder efter.

Med Matthew Brabham på fjerdepladsen, betyder det at Andretti Autosport dominerede kvalifikationen og indtager de to forreste startrækker i morgendagens løb. Det var først helt nede i tredje startrække, at første ikke-Andretti vogn skulle findes, med Danial Frost og Linus Lundqvist.

Linus Lundqvist har eller haft fem pole positions i streg, men kunne ikke få sammensat en perfekt omgangstid i dagens kvalifikation. Lundqvust har ellers været på pole helt tilbage fra andet løb på Barber Motorsports Park. Han var ellers i front i størstedelen af sessionen, men måtte se sig slået til sidst. Svenskerens sidste forsøg i de døende minutter, frembragte en sjældent set kørerfejl som forcerede ham af banen.

Christian Rasmussen og hans tre teamkammerater hos Andretti Autosport starter alle i front i morgen. Foto: Travis Hinkle

Benjamin Pedersen sluttede midt i feltet, med en syvendeplads med tiden 1:54.703 – 0,7 sekunder efter hurtigste tid. Fra Pedersen var der dog langt ned til næste mand på listen, da Kyffin Simpson på ottendepladsen var yderligere 0,4 sekunder langsommere end Pedersen.


– Jeg føler mig sikker med den bil jeg har, stoler på teamet og at vi gør vores job korrekt. Vi håber det hele betaler sig, sagde Sting Ray Robb til Indycar.com efter kvalifikationen.

Husk at se med i morgen, når Indy Lights feltet kører kl. 16:35 dansk tid.

Vil du gerne følge med i præcis Christian Rasmussens færden i USA kan du følge med i denne gruppe, https://www.facebook.com/groups/christianrasmussenroadtoindy.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Resultatet for kvalifikationen

Foto: Indycar.com
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: