Rossel og Watt jagter Lamborghini-titel

Foto: Rossel & Watt

Den regerende OK Mobil1 Super GT Danmark-mester, Kevin Rossel, tager nu skridtet til de udenlandske baner i det europæiske Lamborghini Super Trofeo-mesterskab. Sammen med ham har han én af sine tidligere konkurrenter, Noah Watt. De to danner fælles front i forsøget på at nå til tops i international motorsport.

De to kørere fra den sønderjyske serie stiller op for det italienske Target Racing, som tidligere har haft både Dennis Lind og Frederik Schandorff i sædet. Teamet har mange års erfaring med Super Trofeo-serien, og sammen med Noah Watt forventer Kevin Rossel at danskerbilen kommer til at ligge i den helt gode ende af feltet:

– Efter min sejr i Super GT er der mange døre, der har åbnet sig, og jeg har i et stykke tid været på vej til udlandet for at tage næste skridt. Jeg har overvejet de forskellige tilbud, men det det har været afgørende, at jeg fik plads på et hold, der kunne køre med om titler, og det har også været afgørende, at der var tale om et team, hvor tingene fungerer, fortæller han og fortsætter:

– Derfor er det helt fantastisk, at jeg i den kommende sæson skal køre sammen med Noah Watt, som har vist, at han har en spektakulær fart. Jeg tror på, at vi kan sætte noget sammen, hvor vi er med helt i toppen, og så er det fantastisk, at vi kan præsentere en dansk bil i så spændende en serie.

For Noah Watt er den fælles satsning den helt perfekte løsning:


– Det er et drømmehold, vi får skabt her, og jeg kan ikke vente på, at vi får mulighed for at give den gas sammen. Kevin Rossel har vist, at han kan vinde titler, og jeg tror på, at vi kan give hinanden så meget, at vi kan lande øverst på podiet, siger Noah Watt, som har sat barren højt fra start til slut i det nye projekt:

– Vi har haft muligheder hos flere hold, men vi har valgt den her løsning, fordi det giver os de mest seriøse muligheder. Vi kommer begge to med brændende ambitioner, og vi investerer selv en del i det her, så vi kan få Dannebrog først over stregen. Vi spiller også godt sammen som personer, og så har vi mange dygtige mennesker omkring os. Vi kommer kort sagt for at vinde.

Kevin Rossel og Noah Watt glæder sig til at kæmpe for dansk sejr i Lamborghini Super Trofeo. Foto: Rossel & Watt

Lamborghini Super Trofeo-sæsonen bringer Rossel og Watt rundt til nogle af de bedste racerbaner i Europa. Sæsonen starter på Monza i Italien i april måned, og inden året er omme har de to danske talenter kørt på Circuit de Barcelona, Paul Ricard, Spa-Francorchamps, Nürburgring og Misano. Efter planen deltager duoen også i Lamborghini Super Trofeo World Finals, hvor topkørerne fra alle verdens Lamborghini-mesterskaber mødes for at finde den absolut bedste kører.

Der er endnu ikke aftaler på plads om deltagelse på de danske baner, men skulle det rigtige tilbud dukke op, kan vi godt forvente at se kørerne på dansk asfalt i løbet af sæsonen:

– Jeg vil ikke afvise at vi arbejder på at komme ud at køre et løb eller to i Danmark, men så langt er vi ikke nået med de planer, røber Kevin Rossel.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: