Tredobbelt Schandorff-succes i Dubai

Foto: Lamborghini Squadra Corse

Det må alt andet lige være sjovt at hedde Frederik Schandorff i denne weekend. Østjyden, som i år satser på den mellemøstlige Lamborghini Super Trofeo-serie, har sæsondebuteret i Dubai fredag og lørdag – og det gik ikke stille for sig.

Schandorff og teamkammeraten, russiske Timur Boguslavskiy, præsterede nemlig intet mindre end at sætte pole position og vinde alle weekendens tre løb. En imponerende start på sæsonen for den danske kører, som allerede sidste år dyppede tæerne i Lamborghini-pølen med udvalgte løb i Europa.

– Jeg var før weekenden spændt på hvordan det nye samarbejde med både Target Racing og Timur ville forløb, men det kunne jo på ingen måde have gået bedre, fortæller en glad Frederik Schandorff fra Dubai, og fortsætter:

– Lige nu er jeg helt oppe og køre og kan slet ikke forstå hvad vi har udført, helt uden nogen form for problemer, bare en helt perfekt weekend!

Frederik Schandorff og Timur Boguslavskiy løb med de største pokaler i Dubai. Foto: Lamborghini Super Trofeo

Allerede i den kommende weekend går det løs igen for Schandorff og hans nye teamkammerat. Der køres anden og sidste runde i det korte, mellemøstlige mesterskab, som giver vinderne starttilladelse til den stort anlagte World Final sidst på året. Et godt resultat her har tidligere åbnet spændende døre for andre kørere, blandt andet Dennis Lind, som fra i år er fuldblods fabrikskører for det italienske mærke.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: